Ο Κώστας Μολυβάς στην Α.Ε. Γαλατσίου

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής στην Ένωση Αθηνών – Αν. Αττικής Κώστας Μολυβάς είναι πλέον ο νέος προπονητής για τα τμήματα υποδομής κορασίδων – παγκορασίδων της ΑΕΣ Ένωσης Γαλατσίου για το τμήμα βόλεϊ.

Και μόνο ότι ανήκει στους περιφερειακούς προπονητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, αποδεικνύει πόσο βαθιά γνώση του αντικειμένου του έχει, αφού οι περιφερειακοί προπονητές επιτελούν καίριο ρόλο στην γενικότερη ανάπτυξη του αθλήματος. Συγκεκριμένα είναι υπεύθυνοι για την λειτουργία των επιλεγμένων αθλητών των αναπτυξιακών ηλικιών της περιφέρειάς τους, παρακολουθούν και καταγράφουν παιδιά με αξιοπρόσεκτη αθλητική εξέλιξη, ενώ είναι και άμεσοι συνεργάτες των Ομοσπονδιακών Προπονητών.
Η ομάδα της Ένωσης Γαλατσίου με την πρόσληψη του κ. Κώστα Μολυβά αποδεικνύει για μια φορά ακόμα πόση έμφαση δίνει στα τμήματα υποδομής και την εύρυθμη λειτουργία τους, ανεβάζει τον πήχη στον τομέα αυτό ενώ του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει – αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε.
Στο ανδρικό και γυναικείο τμήμα βόλεϊ συνεχίζει και φέτος το έργο του ο καθ’ όλα επιτυχημένος προπονητής Ηλίας Αραμπατζής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή