Μαύρισμα με αερογράφο με τα μοναδικά προϊόντα California Tan ΤΩΡΑ στο Elisabeth’s Point

H California Tan, η κορυφαία αμερικάνικη εταιρεία προϊόντων Sunless Spray Tan, διαθέτει προϊόντα που περιέχουν υδατάνθρακες που εξάγονται απευθείας από το ζαχαροκάλαμο το γνωστό DHA ή αλλιώς διυδροξυακετόνη.

Είναι ασφαλές το Sunless Tan;
Το DHA είναι μη τοξικό συστατικό το οποίο προέρχεται από τη ζύμωση του ζαχαροκάλαμου με γλυκερίνη. Είναι απολύτως ασφαλές συστατικό και είναι πιστοποιημένο από τον FDA, (Food & Drug Administration, US Department of Health and Human Services) αλλά και τον TGA (Therapeutic Goods Administration, Department of Health, Australian Government).

Πώς επιδρά το DHA στο δέρμα;
To DHA αλληλοεπιδρά μόνο με την κεράτινη στοιβάδα του δέρματος και αυτό που κάνει είναι να ενεργοποιεί τα μελανοσώματα που βρίσκονται στην επιφάνειά της. Οι χημικές αντιδράσεις που πραγματοποιούνται είναι παρόμοιες με αυτές που κάνουν ένα μήλο να μαυρίζει όταν αφήνεται στον αέρα, η διυδροξυακετόνη του μήλου είναι αυτή η οποία του δίνει καφετί χρώμα καθώς αντιδρά με το οξυγόνο.

Πώς γίνεται η εφαρμογή;
Σε ειδική καμπίνα η οποία αερίζεται με εξειδικευμένο σύστημα εξαερισμού το California Tan εφαρμόζεται στον πελάτη από έμπειρη αισθητικό με αερογράφο, σε ολόκληρο το σώμα με συγκεκριμένη σειρά. Ο πελάτης φοράει ειδικό σκουφάκι μιας χρήσης στο κεφάλι και προστατευτική μάσκα για τη μύτη. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, η αισθητικός βάζει ειδική προστατευτική κρέμα στις παλάμες και στα πέλματα του πελάτη η οποία θα αφαιρεθεί στο τέλος της συνεδρίας. Ο πελάτης μπορεί να φοράει, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, το μαγιώ του ή το εσώρουχό του.
Από τα πρώτα 5 λεπτά κιόλας της συνεδρίας θα αρχίσει ο χρωματισμός του δέρματος ενώ μέσα στα επόμενα 10 λεπτά που θα έχει ολοκληρωθεί ο ψεκασμός, το spay θα έχει στεγνώσει και ο πελάτης θα μπορεί να φορέσει πάλι τα ρούχα του.

Πόσο διαρκεί το μαύρισμα;
Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, το μαύρισμα μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ημέρες και απομακρύνεται με τη φυσική απολέπιση του δέρματος.

Μπορώ με κάποιο τρόπο να παρατείνω το μαύρισμά μου;
Στο Elisabeth’s Point θα βρείτε προϊόντα με μαυριστικούς παράγοντες ίδιους με αυτούς που περιέχει το spray που έχουμε ψεκάσει όπως το Tan Extender από την California Tan σε μορφή κρέμας ή spray. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το After Glow Spray της California Tan για extra λάμψη στο σώμα σου, όπως της Jennifer Lopez!!!!!

Προετοιμασία πριν την εφαρμογή του California Tan;
· Πριν την εφαρμογή πρέπει να προηγηθεί peeling σώματος με προϊόν με κόκκους (ειδικά στους αγκώνες και τα γόνατα) ή καλό τρίψιμο με σκληρό σφουγγάρι σώματος.
· Να μην έχει γίνει χρήση καμίας κρέμας σώματος ή αρώματος.
· Να έχει γίνει αποτρίχωση σώματος.
· Μπορεί να έχει προηγηθεί μαύρισμα σε solarium ή φυσικό μαύρισμα, προσοχή όμως, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει κοκκίνισμα – ξεφλούδισμα στο δέρμα.
· Θα πρέπει να αφαιρεθούν όλα τα αξεσουάρ – bijoux.
· Φορέστε άνετα σκουρόχρωμα ρούχα.
· Αν έχετε μακριά μαλλιά, έχετε μαζί σας ένα λαστιχάκι για να τα μαζέψετε.
· Αν έχετε μακιγιάζ στο πρόσωπο, μπορείτε να το αφαιρέσετε και στο χώρο μας.

Τι πρέπει να προσέξω αμέσως μετά την εφαρμογή του California Tan;
· Κάντε douche όσο το δυνατόν αργότερα μετά την εφαρμογή και σίγουρα όχι πριν τις πρώτες 6 ώρες.
· Μην προγραμματίσετε επίσκεψη σε κομμωτήριο.
· Αποφύγετε την έντονη γυμναστική ή ότι άλλο σας κάνει να ιδρώσουμε για τις πρώτες 6 ώρες.
· Την πρώτη φορά που θα κάνετε douche χρησιμοποιήστε μόνο νερό ή ένα ήπιας σύστασης σαπούνι.
· Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε σφουγγάρι ή λούφα κατά τη διάρκεια του douche.
Αποφύγετε να τρίβετε το δέρμα σας έντονα.
Απόφυγέ το χλώριο της πισίνας γιατί ενδέχεται να μειώσει την διάρκεια του μαυρίσματος.
· SOS! Μην κάνετε peeling ή αποτρίχωση με κερί, χαλάουα ή ξυράφι.

Μετά την εφαρμογή του California Tan χρειάζεται να χρησιμοποιώ αντιηλιακό;
Το μαύρισμα με τη μέθοδο του Sunless Tan δεν παρέχει ηλιακή προστασία μιας και πρόκειται για επιφανειακό και τεχνητό μαύρισμα που δεν επεμβαίνει στη διαδικασία παραγωγής της μελανίνης, που αποτελεί τη φυσική ασπίδα της επιδερμίδας ενάντια στον ήλιο. Το αντιηλιακό είναι επομένως απαραίτητο!
Ο ψεκασμός στο Elisabeth’s Point γίνεται σε καμπίνα;
Στο Elisabeth’s Point δε σας βάζουμε σε καμπίνα ψεκασμού επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το πιο ασφαλές αποτέλεσμα είναι από εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας ψεκάσει με ακρίβεια και θα μπορείτε να συζητήσετε και να αναλύσετε τυχόν απορίες σας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.
Οι καμπίνες αυτόματου ψεκασμού είναι ένα μηχάνημα που δίνει οδηγίες στα αγγλικά και αν κάτι δεν καταλαβαίνετε, εκείνο συνεχίζει να ψεκάζει!
Επίσης, ο ψεκασμός από αισθητικό είναι εξατομικευμένος και επικεντρωμένος στα σημεία που θέλουμε. Οι αυτόματες καμπίνες ψεκασμού δε μπορούν να προσαρμοστούν στο σωματότυπο, το ύψος και γενικά στις ανατομικές ιδιομορφίες του κάθε ανθρώπου.
Επίσης κάποιος που θέλει να κάνει ειδικά εφέ (π.χ. γράμμωση των κοιλιακών) μπορεί να το πετύχει μόνο με τον αερογράφο και όχι με αυτόματη καμπίνα ψεκασμού.
Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο που μεγάλες εταιρείες παραγωγής διαφημιστικών spot, μας προτιμούν για τις διαφημίσεις μεγάλων brands.
Τέλος, παρόλο που διανύουμε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο συνεχίζουμε να σας παρέχουμε το καλύτερο φροντίζοντάς σας με εξειδικευμένο προσωπικό και προσφέροντας εργασία σε ανθρώπους και όχι σε «μηχανήματα».

Γιατί να επιλέξω το California Tan Sunless Spray;
Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για επιλέξετε το California Tan Sunless Spray.
· Πρόκειται για προϊόντα τα οποία έχουν ως βάση το φυσικό συστατικό DHA που είναι πιστοποιημένο από τον FDA και τον TGΑ.
· Δε χρειάζεται να εκτεθείτε στον ήλιο.
· Τα προϊόντα αποδίδουν ομοιόμορφο σοκολατί χρώμα, στην απόχρωση που επιθυμείτε και επιπλέον αν θέλετε μεγαλύτερη ένταση μόνο π.χ. στα πόδια ή στους ώμους ή όπου αλλού εσείς επιθυμείτε μπορούμε εύκολα να το επιτύχουμε στην ίδια συνεδρία.
· Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό και τη συχνότητα των επαναλήψεων των ψεκασμών ώστε να μπορείτε να διατηρείτε μία όμορφη απόχρωση ακόμα και τους μουντούς μήνες του χειμώνα.
· Με μία μόνο εφαρμογή θα αποκτήσετε αποτέλεσμα το οποίο ισούται με πολλαπλές επισκέψεις σε solarium.
· Καλύπτονται ευρυαγγείες, φλεβίτιδα, ραγάδες, κυτταρίτιδα, υπερχρωμίες του δέρματος κτλ

Έχω ακούσει ότι το Sunless Spray μπορεί να δημιουργήσει «μπαλώματα»;
Με τη μέθοδο Sunless Spray εξασφαλίζεται ομοιόμορφο αποτέλεσμα λόγω του ότι γίνεται με χρήση αερογράφου (σταθερή ροή ψεκασμού).
Ωστόσο, σε περιπτώσεις υπέρβαρων ατόμων, σε περιοχές όπως η κοιλιά, το στήθος και ανάμεσα στους μηρούς, λόγω της αυξημένης εφίδρωσης, το αποτέλεσμα δεν είναι απολύτως ομοιόμορφο.
Επίσης «μπαλώματα» μπορεί να γίνουν αν ο πελάτης δεν ακολουθήσει τις οδηγίες που του δίνονται από την αισθητικό.

Μπορεί να εφαρμοστεί το Sunless Spray σε άτομα που έχουν λεύκη;
Ανάλογα με την έκταση της λεύκης στο δέρμα, έχει παρατηρηθεί ότι επιτυγχάνεται χρωματισμός στο δέρμα. Όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτύχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αυτό που προτείνουμε στο Elisabeth’s Point είναι να προηγηθεί μια δοκιμαστική εφαρμογή σε κάποια περιοχή του σώματος.

Έχω σπυράκια στο πρόσωπο και στην πλάτη, το Sunless Spray θα μου δημιουργήσει πρόβλημα;
Επειδή στο Elisabeth’s Point χρησιμοποιούμε αποκλειστικά προϊόντα California Tan τα οποία είναι απολύτως φυσικά, δεν προκαλούν λιπαρότητα και δε μπορούν να ενεργοποιήσουν κανενός είδους έξαρση.

Είμαι έγκυος, μπορώ να κάνω μια συνεδρία Sunless Spray;
Παρά το ότι στο Elisabeth’s Point χρησιμοποιούμε αποκλειστικά προϊόντα California Tan τα οποία είναι απολύτως φυσικά, δεν προτείνουμε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης να γίνεται Sunless Spray Tan.

Πρόκειται να παντρευτώ! Πόσες μέρες νωρίτερα πρέπει να έρθω στον πολυχώρο σας για μια συνεδρία Sunless Spray;
Σε νύφες ή σε άλλες σημαντικές κοινωνικές σας περιπτώσεις πρέπει να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή ώστε να διαπιστώσουμε την ακριβή αντίδραση του δέρματός σας και να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις τη μέρα του γάμου σας.
Υπάρχει περίπτωση το Sunless Spray θα μου δημιουργήσει αλλεργία;
Επειδή στο Elisabeth’s Point εδώ και 8 χρόνια χρησιμοποιούμε αποκλειστικά προϊόντα California Tan τα οποία είναι απολύτως φυσικά, δεν έχει αναφερθεί ποτέ κάποιο τέτοιο περιστατικό. Ωστόσο, μπορείτε να ρωτήσετε το γιατρό σας ή να προηγηθεί μια δοκιμαστική εφαρμογή σε κάποια περιοχή του σώματος.

Το Sunless Spray λερώνει τα ρούχα ;
Κατά τις πρώτες ώρες μπορεί να βγει λίγο χρώμα τόσο στα ρούχα όσο και στα σεντόνια. Όμως, επειδή είναι υδατοδιαλυτά προϊόντα, δεν πρόκειται να δημιουργηθεί λεκές.

ΤΙΜΕΣ

1 εφαρμογή 35€
3 εφαρμογές 70€ (Δώρο η μία)
Εάν φέρετε 2 φίλες σας, δώρο η δική σας εφαρμογή.

Καλέστε μας: 210 802 3376

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή