Στο Άλσος ο τελικός του Survivor

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Στο Άλσος ο τελικός του Survivor

 

Στο Άλσος Βέικου, στις 5 Ιουλίου, θα διεξαχθεί ο τελικός του τηλεοπτικού σόου Survivor. Το Γαλάτσι υπερίσχυσε τελικά όλων των άλλων υποψηφιοτήτων.
Η εταιρεία παραγωγής έχει κατ’αρχάς συμφωνήσει με τη διοίκηση του δήμου και το θέμα συζητήθηκε μάλιστα και στο Δ.Σ. του νομικού προσώπου Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός, όπου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
Αυτό που απομένει είναι η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ δήμου Γαλατσίου και εταιρείας για να καθοριστούν οι όροι της παραχώρησης χώρων του άλσους.
Ο χώρος ο οποίος έχει επιλεγεί για την διεξαγωγή του τελικού είναι μόνο το ανοιχτό θέατρο. Για το λόγο αυτό θα αναβληθούν οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις ημέρες από 30/6 έως 5/7. Η αναβολή αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε μουρμούρες και αντιδράσεις. Αλλά αν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν. Καταλαβαίνει την αναστάτωση αυτή, όπως λέει, η διοίκηση του δήμου, αλλά τα χρήματα τα οποία θα εισπράξει, τα χρειάζεται για να καλύψει κάποιες άλλες ανάγκες από τη στιγμή μάλιστα που η χρηματοδότηση των δήμων από την κεντρική εξουσία έχει μειωθεί δραστικά.
Εκτός των άλλων, λέω εγώ, είναι και μοναδική ευκαιρία για προβολή του δήμου Γαλατσίου γιατί πολλοί μπορεί να λένε ότι το Survivor είναι πολιτιστικό υποπροϊόν αλλά η τηλεθέασή του φτάνει το 80%. Αυτό κάτι λέει…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή