Ολοκληρώθηκε η δράση ‘Ντύνω την Ελπίδα’ στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση “ΝΤΥΝΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ”, μια πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, βασισμένη σε μια ιδέα της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού κας Κατερίνας Γκούμα, με την καταλυτική συμμετοχή όλων των συλλόγων γονέων και των εκπαιδευτικών των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας.

Τα παιδάκια των σχολείων μας έντυσαν με αγάπη και ελπίδα αλλά παιδιά που έχουν ανάγκη, με την συγκέντρωση πάρα πολλών ρούχων, όμορφων και ποιοτικών.

Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Βίκυ Νικάκη, αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου, έδωσαν στους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και στους Διευθυντές των σχολείων ευχαριστήριες επιστολές ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της ανταπόκρισης για τη συγκέντρωση των ρούχων.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά και όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου μας για βοήθεια συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και όλες τις υπηρεσίες για την άρτια διοργάνωση της δράσης.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή