Έκλεισε ο φετίνος κύκλος του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου.

Στις 8 Μαΐου, με την εκδήλωση-διάλεξη για την προσωπικότητα του Κων/νου Παλαιολόγου και ομιλήτρια την Καθηγήτρια Πανεπιστημίου κα Γεωργία Ξανθάκη-Καραμάνου, έκλεισε ο φετινός κύκλος του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου.

Το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο, όπως ορίζεται στον κανονισμό λειτουργίας, λειτούργησε από τον Οκτώβριο μέχρι το Μάιο.

Διαμορφώθηκε ειδικό λογότυπο, από τον καταξιωμένο ζωγράφο Κωνσταντίνο Σπυριούνη και η έναρξή του σηματοδοτήθηκε από Ημερίδα για θέματα παιδείας. Ακολούθησαν 16 διαλέξεις-εκδηλώσεις με θέματα της επικαιρότητας. Καθηγητές Πανεπιστημίου, Οικονομικοί επιστήμονες, άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού και γενικά προσωπικότητες από την ακαδημαϊκή κοινότητα, αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους πολίτες της πόλης μας. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες της πόλης μας, οι οποίοι με την πολυπληθή παρουσία τους ανταποκρίθηκαν και τίμησαν το θεσμό και έτσι μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή και στο μέλλον.

Ομοίως, ευχαριστούμε όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τα οποία έκαναν πράξη τη λειτουργία του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου.

Έναρξη ξανά τον Οκτώβριο.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή