Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ :Φωτογραφία της Nessie μέσω iPhone;

ΚΟΣΜΟΣ
Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ :Φωτογραφία της Nessie μέσω iPhone;

Μία φωτογραφία που τράβηξαν δύο χρήστες iPhone, σκανάροντας τους χάρτες στο κινητό τους, αναζωπύρωσε τα σενάρια για την ύπαρξη της Nessie, του μυστηριώδους πλάσματος της λίμνης του Loch Ness.

Οι Peter Thrain και Andy Dixon έψαχναν με το iPhone τους χάρτες, όταν εντόπισαν ένα περίεργο σχήμα, μέσα στο νερό, στη λίμνη της Σκωτίας.
Η φωτογραφία διαφέρει κατά πολύ από αυτές που κατά καιρούς έχουν τραβηχθεί, στην προσπάθεια των πιο ενθουσιωδών να αποδείξουν την ύπαρξη της Nessie, ωστόσο, στάθηκε ικανή να πυροδοτήσει εκ νέου τα σενάρια. Και μπορεί οι επιστήμονες, να έχουν απορρίψει την πιθανότητα ύπαρξης του εν λόγω πλάσματος – «τέρατος», αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι, που προσπαθούν πυρετωδώς να τους διαψεύσουν.
Την πρώτη φωτογραφία είχε τραβήξει ο ντόπιος Hugh Gray, όταν στις 12 Νοεμβρίου του 1933 γύριζε από την εκκλησία στο σπίτι του και είδε κάτι στο νερό. Πήρε την κάμερα στα χέρια του και απαθανάτισε αυτό που έβλεπε, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει τι είναι.
Έκτοτε, ερευνητές έχουν κάνει πολλές προσπάθειες να εντοπίσουν τη Nessie, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Η φήμη της όμως εξακολουθεί να μένει ζωντανή έως και σήμερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή