Είναι το Microneedling η επανάσταση στις μη επεμβατικές μεθόδους;

Η νέα επαναστατική μη επεμβατική μέθοδος μεσοθεραπείας Microneedling της Amiea Meso Vital – Amiea Meso Vital Cell Boost Concept, ήρθε για να ανατρέψει εντελώς το σκηνικό στις θεραπείες ομορφιάς του προσώπου!

Το Microneedling βασίζεται στη χρήση μικρών βελόνων και στη φυσική παραγωγή κολλαγόνου! Η χρήση βελόνων επιτρέπει τη χορήγηση δραστικών ουσιών διαδερμικά που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, αντιμετώπιση των ρυτίδων αλλά και ισχυρή αντιγηραντική δράση! Αν εφαρμοστεί κατάλληλα, έχει αποδειχτεί πως πρόκειται για μια άκρως ασφαλή και με άμεσα αποτελέσματα μέθοδο, καθώς τα τρυπήματα είναι απολύτως ελεγχόμενα, δεν αφήνουν ίχνος από σημάδια, κι έτσι έχουν καταφέρει να πείσουν ακόμα και τους πιο επιφυλακτικούς!

Τι κάνει την Amiea, την No1 επιλογή;

Το μυστικό της επιτυχίας της Amiea, κρύβεται στις νέες βελόνες – κάψουλες που εισχωρούν στα κατάλληλα σημεία και πετυχαίνουν την εμφύτευση των δραστικών ουσιών σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και μάλιστα σε μικρότερο χρονικό διάστημα! Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια θεραπεία εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο και στο λαιμό αλλά ακόμα και στο ντεκολτέ και στα χέρια!

Προϊόντα για κάθε τύπο επιδερμίδας!

Οι δραστικές ουσίες των προϊόντων της Amiea απευθύνονται τόσο σε νεανικές όσο και σε ωριμότερες επιδερμίδες. Συγκεκριμένα διαθέτει:

Το Meso Vital Fresh για νεανικές επιδερμίδες, με πλούσια εκχυλίσματα βιταμινών, αμινοξέων και Q10, που παρέχουν στο δέρμα ό, τι ακριβώς χρειάζεται, προλαμβάνοντας παράλληλα τα σημάδια γήρανσης και τις ρυτίδες.
Το Meso Vytal Med με υαλουρονικό, για πιο ώριμες επιδερμίδες, μειώνει τις ρυτίδες, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και προσφέρει extra ενυδάτωση.
Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν την άριστη γνώση και εμπειρία εφαρμογής από εξειδικευμένους αισθητικούς, ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Αν θέλετε ένα πρόσωπο νεανικό, λαμπερό και υγιές μη διστάσετε να αναζητήσετε περισσότερες εξατομικευμένες πληροφορίες και συμβουλές στους πλέον καταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου, στο Elisabeth’s Point!

επικοινωνία:https://www.facebook.com/ElisabethsPoint/

τηλ επικοινωνιας:210 8023376

Πηγές

elisabethspoint.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή