Ποια γυναίκα δε θέλει πλούσιες κι εντυπωσιακές βλεφαρίδες; Δείτε πως θα τις αποκτήσετε

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Ποια γυναίκα δε θέλει πλούσιες κι εντυπωσιακές βλεφαρίδες; Δείτε πως θα τις αποκτήσετε

 

Εκτός του ότι τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, κάνουν το βλέμμα βαθύ και σαγηνευτικό! Στο κυνήγι του βλέμματος που θα τραβήξει την προσοχή, η σύγχρονη κοσμητική μας έχει χαρίσει ένα ολόκληρο οπλοστάσιο! Μάσκαρες που προσδίδουν όγκο ή μήκος ή και τα δύο, ψαλίδια βλεφαρίδων για τη δημιουργία καμπύλης, καθώς επίσης τα τελευταία χρόνια, πολύ δημοφιλής είναι και η τοποθέτηση τεχνητών βλεφαρίδων.

Οι επιλογές της μάσκαρας και των ψαλιδιών, έχουν η καθεμία τα μειονεκτήματα της. Ας τα εξετάσουμε ένα ένα:

· Η μάσκαρα μπορεί να τοποθετηθεί λάθος, μη κολακευτικά προς το πρόσωπο, ή να μουτζουρώσει και να χαλάσει έτσι ένα κατά τα άλλα προσεγμένο μακιγιάζ.

· Τα ψαλίδια χαρίζουν στις βλεφαρίδες μια ελκυστική καμπύλη, αλλά δίνοντας ένα προσωρινό αποτέλεσμα.

Lash Lift

Το Elisabeth’s Point φέρνει κοντά σε όσες από σας δεν θα επέλεγαν τις τεχνητές βλεφαρίδες, την ιδανικότερη λύση για φυσικές κι εντυπωσιακές βλεφαρίδες! Μιλάμε για την τελευταία τάση στο χώρο της βλεφαρίδας, που ακούει στο όνομα lash lift!! Συγκεκριμένα, πρόκειται για περμανάντ και βαφή βλεφαρίδων που διαρκεί χωρίς να προκαλεί οποιαδήποτε φθορά στις φυσικές σας βλεφαρίδες!

Η τεχνική είναι απλή και ανώδυνη, και η διαδικασία έχει ως εξής:

Πάνω στις βλεφαρίδες εφαρμόζεται ειδικό υλικό ώστε να αποκτήσουν και να διατηρήσουν την επιθυμητή καμπύλη και αμέσως μετά περνιέται βαφή για να τονιστεί το χρώμα τους.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μεγάλης διάρκειας! Κάτι, επίσης, πολύ σημαντικό, είναι πως δεν απαιτούνται συνεχείς επαναλήψεις κάνοντας έτσι την περμανάντ μια ιδιαίτερα οικονομική λύση.

Στο Elisabeth’s point πιστοποιημένοι αισθητικοί θα φροντίσουν ώστε οι βλεφαρίδες σας να φαίνονται μακρύτερες, πιο έντονες και να τους χαρίσουν αυτή τη σαγηνευτική καμπύλη στην οποία κανένας δεν μπορεί ν’ αντισταθεί!

 

επικοινωνία :https://www.facebook.com/ElisabethsPoint/

τηλ,επικοινωνίας: 210 8023376

Πηγές

elisabethspoint.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή