Δήμος Αγίας Βαρβάρας:Περίτρανα τιμήθηκε η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Δήμος Αγίας Βαρβάρας
Δήμος Αγίας Βαρβάρας:Περίτρανα τιμήθηκε η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

“Περίτρανα τιμήθηκε η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 με τις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» στις 22 Μαρτίου αλλά και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου «Μήτρου Σουλιμιώτη» στις 24 Μαρτίου.
Η σκηνή του θεάτρου γέμισε παλμό από τα παιδιά του 4ου Νηπιαγωγείου Αγίας Βαρβάρας, όπου μοίρασαν απλόχερα ήθος και σεβασμό στους αγωνιστές του 1821 αλλά και όλα τα χορευτικά τμήματα των Παραδοσιακών Χορών του Δήμου μας ύψωσαν την παράδοση και το πνεύμα της επετείου στο βάθρο που της αρμόζει μέσα από παραδοσιακούς χορούς του αγώνα. Στο φουαγιέ του θεάτρου, όλοι εντυπωσιάστηκαν και θαύμασαν την έκθεση του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών της πόλης μας, η οποία ήταν αφιερωμένη στους ήρωες του 1821 μέσα από τα μάτια αλλά και τα χέρια των παιδιών.
Όμως και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου η Χορωδία –ενηλίκων και παιδική – έδωσε ρυθμό και μελωδία στην πολύτιμη παρακαταθήκη της εθνική μας επετείου με τραγούδια που αποτελούν πηγή έμπνευσης και υπερηφάνειας για όλους μας.
Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων ήταν η μαθητική παρέλαση των εκπαιδευτικών μονάδων της πόλης μας καθώς και των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.”

 

Δελτίο τύπου από Δήμο Αγίας Βαρβάρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή