1ος ο Δημήτρης Τριανταφύλλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
1ος ο Δημήτρης Τριανταφύλλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Την 1η θέση κατέκτησε ο Δημήτρης Τριανταφύλλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών Γυναικών στο Kumite ΑΝΔΡΩΝ -67Kgr!

Ο Πανελληνιονίκης έγραψε μέσα από την Σελίδα του στο  Facebook ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν στην προσπάθειά του αυτή.
Πιο αναλυτικά,

“Πραγματικά
θέλω να ευχαριστήσω όλο το κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο εχθές και
στήριξε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών -γυναικών και κυρίως όλους τους
συγγενείς,φίλους,μαθητές μου που με την παρουσία τους στηρίζουν συνέχεια
το έργο για το οποίο γεννήθηκα σε αυτη την ζωή να κάνω….
Πολλα
συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην κατηγορία και
ειδικότερα σε δυο αξιόλογους αθλητές που αγωνίστηκα ….Εγιναν ωραία
ματς που ανέβασαν το επίπεδο του Καρατε σε όλα τα επίπεδα….
Σας ευχαριστω και παλι όλους έχουμε συνέχεια στο εξωτερικό πλέον ….

Πολλά συγχαρητήρια Δημήτρη!

Ο Δημήτρης Τριανταφύλλης διαπρέπει ως αθλητής διαπρέπει και ως προπονητής…

Στη 2η θέση η αθλήτρια Γλυκερία Ξυλικιώτη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Ο Α.Σ. Καράτε Γαλατσίου του Δημήτρη Τριανταφύλλη εκπροσώπησε την Ελλάδα με τρεις αθλητές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Νέων, που διεξήχθη πρόσφατα στη Λισσαβόνα της Πορτογαλίας, και μάλιστα η μία εκ των τριών ανέβηκε στο βάθρο των μεταλλίων.

Συγκεκριμένα οι αθλητές Μιχάλης Ρέλλιας, Μαρία Μαστρογιάννη και Γλυκερία Ξυλικιώτη, της ομάδας του Δ. Τριανταφύλλη, έκαναν την χώρα αλλά και την πόλη μας, το Γαλάτσι, περήφανους με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους. Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία για τον γαλατσιώτικο Σύλλογο ήταν ότι το μοναδικό μετάλλιο της Ελληνικής αποστολής το κατέκτησε η Γλυκερία Ξυλικιώτη, η οποία ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου!
Ήταν η δεύτερη φορά που η Γλυκερία κατακτά ασημένιο μετάλλιο αφού η πρώτη ήταν στο Μπακού το 2012. Απέδειξε έτσι τη σωστή, σκληρή και μεθοδική δουλειά που κάνουν εκείνη και ο προπονητής της. «Φυσικά και είμαι πανευτυχής γιατί το ζητούμενο για να γίνεις μεγάλος αθλητής είναι η διάρκεια» δήλωσε στον «Παλμό» ο Δημήτρης Τριανταφύλλης.
Οι προπονήσεις στον Α.Σ. Καράτε Γαλατσίου συνεχίζονται και εάν θέλετε κι εσείς να μάθετε τα μυστικά των πρωταθλητών, δεν έχετε παρά να περάσετε μια βόλτα από το Σύλλογο, Κουντουριώτου 98, καθημερινά από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή