Λοίμωξη των δοντιών οδήγησε στο θάνατο νεαρό πατέρα

Μια λοίμωξη των δοντιών γρήγορα μετατράπηκε θανατηφόρα για έναν νεαρό άνδρα στην Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την οικογένειά του.
Ο Vadim Anatoliyevich Kondratyuk του Σακραμέντο ήταν μόλις 26 χρονών και πατέρας δύο μικρών παιδιών.
Ένας οδηγός φορτηγού, ήταν καθ ‘οδόν προς τη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα, όταν άρχισε να αισθάνεται πόνο στο στόμα του. Σταμάτησε στην Οκλαχόμα για να δεί έναν οδοντίατρο ο οποίος κοίταξε την λοίμωξη του,την καθάρισε και του συνταγογράφησε  αντιβιοτικά, είπε η οικογένειά του
Αλλά όταν έφτασε  στη Νέα Υόρκη, ο πόνος επανήλθε  και το στόμα του άρχισε να πρήζεται. Ο αδελφός Kondratyuk αποφάσισε να τον μεταφέρει στο σπίτι. Όταν η κατάστασή του επιδεινώθηκε, σταμάτησαν σε ένα νοσοκομείο στη Γιούτα, όπου οι γιατροί είπαν ότι η μόλυνση από το  δόντι του είχε προχωρήσει και είχε  εξαπλωθεί σε όλο το σώμα του. Μέσα στους πνεύμονες ο Kondratyuk είχε υγρό , γεγονός που τον  δύσκολεύε να αναπνεύσει μόνος του.

Τα αντιβιοτικά δεν ήταν αρκετά ισχυρά ώστε να καταπολεμήσούν  τη μόλυνση, είπε η  οικογένειά του  και η καρδιά του τον πρόδωσε

 

Πέθανε το πρωί της Δευτέρας.
 
“Τον είχαν σε φαρμακευτική αγωγή, προσπάθησαν και έκαναν  ό, τι μπορούσαν,”
Η γυναίκα του Kondratyuk η Νατάλια είπε στο Sacramento Bee. “Εμείς προσευχήθηκαμε  γι ‘αυτόν εκείνη την ημέρα και εκείνο το βράδυ, ελπίζοντας ότι θα  επιβιώσει. Αλλά ο Θεός είχε το σχέδιό του, και είχαμε μια συζήτηση με τους γιατρούς και μας εξήγησνα  πως όλα αυτά συνέβησαν. …”
Η οικογένειά του που έχει φτιάξει μια σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει τα χρήματα για τα έξοδα της κηδείας και της οικογένειάκης  διαβίωσης.
“Ο Vadim ήταν ένας πολύ ταπεινός και ήρεμος άνθρωπος», γράφουν. “Ενας  υπέροχος πατέρας, σύζυγος, αδελφός, γιος και φίλος. Πάντα έβαζε τους άλλους πριν από τον εαυτό του και ήταν γνωστό ότι είναι ο ειρηνοποιός. Είχε μια πολύ στενή και ιδιαίτερη σχέση με τις δύο κόρες του και αγαπούσε να περνάει χρόνο με την οικογένειά του. “
Από την Τετάρτη, η οικογένεια έλαβε πάνω από $ 180,000 σε δωρεές.

«Εκ μέρους της Νατάλια,των κοριτσίων του  και όλης της οικογένειας του Vadim, σας ευχαριστώ ειλικρινά για την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου! Έχουμε εισπράξει  απέραντη αγάπη και  καλοσύνη από τους φίλους μας, την οικογένεια, την κοινότητα και ακόμη από  ξένους », δήλωσε η οικογένεια.

“Είθε ο Θεός να σας ευλογεί για τη γενναιοδωρία σας.”

Πηγές

cbsnews.com φωτο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή