ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ: Ενα απίθανο βοτανικό μείγμα αντιοξειδωτικών για την προστασία των κυττάρων σας!

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ: Ενα απίθανο βοτανικό μείγμα αντιοξειδωτικών για την προστασία των κυττάρων σας!
 

Το προϊόν RESERVE™ σας χαρίζει διαρκή αίσθηση απόλυτης νεότητας

 

Με ένα βοτανικό μείγμα αντιοξειδωτικών που «υπερφορτίζουν» τα εσωτερικά σας συστήματα το RESERVE™ είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με φυσικά γλυκαντικά, γεμάτο χυμούς εξωτικών φρούτων. Περιέχει πληθώρα ισχυρών συστατικών που επιδιορθώνουν τις ζημιές στις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν τα κύτταρα από μελλοντική ζημιά. Τα κύτταρά σας παραμένουν πιο υγιή, ζουν περισσότερο και σας χαρίζουν υπέροχη εμφάνιση και αίσθηση.
Μαύρο γλυκό κεράσι, μύρτιλλο, μοβ σταφύλι, ρόδι και μούρο ακάι.
Αυτοί οι άσοι της υγείας οφείλουν τις ξεχωριστές τους κόκκινες, μπλε και μοβ αποχρώσεις στην υψηλή τους περιεκτικότητα σε ανθοκυανίνη που χαρίζει ισχυρά αντιοξειδωτικά αποτελέσματα.
Η αλόη βέρα, το εκχύλισμα κουκουτσιών σταφυλιού και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού συνδυάζονται για να παρέχουν στιβαρή προστασία από το οξειδωτικό στρες.
Ένα μοναδικό μείγμα υπερφρούτων που περιέχει βοτανικά αντιοξειδωτικά τα οποία παρέχουν από κοινού στο σώμα την υποστήριξη που λαχταρά.

Το RESERVE™ έχει καταπληκτική γεύση μούρων που είναι γλυκά από τη φύση τους και δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα ούτε τεχνητές αρωματικές, χρωστικές ή γλυκαντικές ουσίες.
Κορυφαία συστατικά
Μούρο ασάι, μαύρο γλυκό κεράσι, μύρτιλλο, μοβ σταφύλι και ρόδι. Αυτοί οι άσοι της υγείας οφείλουν τις ξεχωριστές τους κόκκινες, μπλε και μοβ αποχρώσεις στην υψηλή τους περιεκτικότητα σε ανθοκυανίνες.
Ασάι
Αυτό το «πετράδι του στέμματος» της Βραζιλίας που διαθέτει βαθύ μοβ χρώμα και θεωρείται ότι έχει το πλουσιότερο απόθεμα αντιοξειδωτικών αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας των κατοίκων του Αμαζονίου για τις μοναδικές του θρεπτικές ιδιότητες.
Μαύρο γλυκό κεράσι
Αυτό το νόστιμο, γλυκό και ζουμερό φρούτο με σχήμα καρδιάς καλλιεργείται εδώ και αιώνες σε όλη την υφήλιο. Τα μαύρα γλυκά κεράσια είναι εγγενείς καρποί των περιοχών της οροσειράς του Καυκάσου και περιέχουν σημαντικές ποσότητες γλυκοζιτών ανθοκυανινών που δίνουν στα φρούτα το πλούσιο κόκκινο χρώμα τους.
Μύρτιλο
Όταν τα μύρτιλα αποτελούσαν βασικό συστατικό της διατροφής των Αυτόχθονων Αμερικανών, ήταν γνωστά ως «αστερόμουρα» λόγω του σχήματος αστεριού των ανθών της μυρτιάς. Ήπια και γλυκά, τα μύρτιλα ξεχωρίζουν επειδή είναι η μόνη μπλε τροφή και ευδοκιμούν στη Βόρειο Αμερική περισσότερο από κάθε άλλο μέρος του κόσμου. Επίσης, τα μύρτιλα είναι βασικό συστατικό των λαϊκών θεραπειών στους Αυτόχθονες της Αμερικής.
Μοβ σταφύλι
Η ποικιλία κονκόρντ (Concord) είναι ένα αμερικανικό σταφύλι με σχήμα καρδιάς, χοντρή σκούρα μοβ φλούδα και κουκούτσια που περιέχουν από τη φύση τους φυτοθρεπτικά συστατικά τα οποία ονομάζονται πολυφαινόλες και μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην υποστήριξη της καρδιακής υγείας.
Ρόδι

Σύμβολο ελπίδας και αφθονίας σε πολλές κουλτούρες, οι άνθρωποι απολαμβάνουν τα ρόδια εδώ και πολλά χρόνια. Όταν ανοιχτεί, αυτό το «κόσμημα του χειμώνα» αποκαλύπτει συστάδες από ζουμερούς καρπούς που μοιάζουν με πετράδια και στο εσωτερικό τους περιέχουν πολύτιμα αντιοξειδωτικά. Τα ρόδια είναι από τα πιο διάσημα φρούτα στον κόσμο.

 

ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΦΟΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

 

Η συσκευασία του RESERVE έχει μικρό μέγεθος, ανοίγει εύκολα, χωρά παντού και σας βοηθά να απολαύσετε το αντιοξειδωτικό σας ρόφημα ανά πάσα στιγμή όπου κι αν βρίσκεστε.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ :

https://www.facebook.com/beautyhapinessjeunesse/?fref=ts

και
στα τηλέφωνα:
 6944394153 – 6906988615

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή