Νίκησε το καρκίνο και έγινε μητέρα τεσσάρων παιδιών μετά από δεκαεπτά αποβολές

Η γέννηση ενός παιδιού συχνά θεωρείται θαύμα,αλλά πλέον πήρε άλλο νόημα για αυτή τη γυναίκα που επέζησε από το καρκίνο και κατάφερε να γίνει μητέρα τεσσάρων παιδιών μέσα σε λίγους μήνες μετά από δεκαεπτά αποβολές στο παρελθόν.

 

Η 32χρονη Lytina Kaur,είχε ήδη στραφεί στη λύση της παρένθετης μητέρας όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος.Γέννησε ένα υγιές κοριτσάκι και η παρένθετη μητέρα γέννησε δίδυμα κορίτσια.Σύντομα ανακάλυψε ότι ήταν πάλι έγκυος και πλέον είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.
Η Lytina και ο σύζυγός της είχαν χάσει κάθε ελπίδα να αποκτήσουν ένα παιδί μετά από δεκαεπτά αποβολές κατά τη διάρκεια των ετών.
Στα δεκαεπτά της χρόνια η Lytina διαγνώστηκε με μυελοειδή λευχαιμία και οι γιατροί απέκλεισαν κάθε πιθανότητα να μπορέσει να κάνει παιδί μετά από τις χημειοθεραπείες.
Παντρεύτηκε στα 23 της χρόνια και παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών προσπάθησαν μάταια με το σύζυγο της να κάνουν οικογένεια.Μετά από αλλεπάλληλες αποβολές και καθώς το ζευγάρι είχε χάσει κάθε ελπίδα,το Φεβρουάριο του 2015 η Lytina έμεινε έγκυος στη πρώτη της κόρη.
“Κάθε μέρα ήταν πολύ δύσκολη,δεν το είπα σε κανέναν.Δεν ήθελα η οικογένεια μου να ενθουσιαστεί και να έχω άλλη μια αποβολή”
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της,η παρένθετη μητέρα είχε μείνει έγκυος στα δίδυμα κορίτσια.Παρά τις ανησυχίες της,γέννησε με καισαρική το Σεπτέμβριο,και τα δίδυμα γεννήθηκαν το Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Μετά από λίγο καιρό,η Lytina έμεινε και πάλι έγκυος και τελικά καλωσόρισε και τη τέταρτη κόρη της στο κόσμο.

πηγη:

Πηγές

fox5ny.com
Πήγαινε στην κορυφή