Εκθεση Αρχαίων Ελληνικών Μουσικών Οργάνων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκθεση Αρχαίων Ελληνικών Μουσικών Οργάνων

To Mουσείο Αρχαίων Ελληνικών Μουσικών Οργάνων και Παιχνιδιών – Κώστα Κοτσανά σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων Της Α΄ Δ/νσης Π.Ε. Αθηνών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σας προσκαλεί στη μοναδική έκθεση με τις ανακατασκευές των αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον Εκθεσιακό Χώρο MEGANALYSIS, Λ. Βεΐκου 19 (2ος όροφος) στο Γαλάτσι από 1η Φεβρουαρίου έως 25 Μαρτίου 2014.  

Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, 11:00 π.μ. Ένας αυλητής θα σας συνοδεύσει στο χώρο των εκθεμάτων όπου ένας ασκαυλητής (τσαμπουνάρης) με τον τουμπακάρη του θα παίζουν μουσικές, όπως τότε… Οι μουσικές θα σταματήσουν μόνο κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων των εκθεμάτων από τον επιμελητή της έκθεσης και το δημιουργό του Μουσείου κ. Κώστα Κοτσανά.
Διοργανωτής και επιμελητής της έκθεσης είναι ο Μάνος Ι. Ελευθερίου, εκπαιδευτικός Π.Ε., π. Υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεμάτων Α΄ Δ/νσης Π.Ε. Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (mailto: elel@otenet.gr, τηλ. +30 6932421510).
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πήγαινε στην κορυφή