Η Theofanous Elite Team στη διοργάνωση GFC 5

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Η Theofanous Elite Team  στη διοργάνωση GFC 5

Στη βάση της επιστρέφει η διοργάνωση GFC του Γιώργου Βεντούρα, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο promoter στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. Το πέμπτο μέρος της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό στάδιο του Tae Κwon Do στο Παλιό Φάληρο. Στον χώρο, δηλαδή, που πραγματοποιήθηκαν τα δύο πρώτα events της διοργάνωσης και ενθουσίασαν τους φίλους των δυναμικών αθλημάτων.

Και σε αυτή την διοργάνωση το Fight Club Galatsi θα δώσει δυναμικό παρών με την παρουσία του Θανάση Dragnev, ο οποίος θα μπει στο οκτάγωνο του GFC για να αντιμετωπίσει τον επίσης πολύ σκληρό και έμπειρο Γιάννη Σαββέρα από το ΑΕΙΜΑΧΟΝ του Γιώργου Μαυρωνά.
Ο Dragnev της Theofanous Elite Team είναι από τους λίγους αθλητές που τα τελευταία χρόνια κάνουν καριέρα στο έδαφος αλλά και στην όρθια μάχη. Νικητής της οκτάδας του Versus πέρυσι τέτοια εποχή κερδίζοντας στον τελικό τον Ελ Σιντ Γκρούντα, θεωρείται εξαιρετικός grappler και προέρχεται από νίκη στο ΜΜΑ με Knock Out επί του Νίκου Σπανού στο Knock Out 1. Οι δύο τους θα αγωνιστούν στα μείον 78 κιλά με κανόνες UFC και κλείνουν μία πολύ δυναμική main card για το GFC 5 στις 25 Ιανουαρίου στο κλειστό του Tae Kwon Dο.
Εισιτήρια προπωλούνται στο Fight Club Galatsi στη Λ. Βεΐκου 121-123, Γαλάτσι στην τιμή των 18,00 ευρώ. Πληροφορίες στο 210-2915489.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή