Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Το Facebook μετατρέπει τα σχόλια στις δημοσιεύσεις μας, σε ομαδικές συνομιλίες

Τα σχόλια στις δημοσιεύσεις του Facebook, καταλήγουν πολλές φορές με αμέτρητες απαντήσεις που θυμίζουν πιο πολύ chat rooms! Η κατηγοριοποίηση και το sort των σχολίων, μπερδεύει τους χρήστες και το Facebook θέλει να βελτιώσει την συγκεκριμένη εμπειρία. Έτσι θέλει να μετατρέψει όλα τα σχόλια των δημοσιεύσεων μας, σε ομαδικά μηνύματα! Αυτά θα είναι εμφανείς μόνο στην desktop έκδοση του Facebook και θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε μόνο από το PC μας.

Η νέα δυνατότητα φαίνεται ότι δοκιμάζεται ήδη σε μερικούς χρήστες του Facebook. Δείτε το παρακάτω screenshot που εμφανίζονται τα σχόλια ενός post, σαν μήνυμα στον συγκεκριμένο χρήστη.

Το Facebook αναφέρει ότι “Έχουμε ακούσει από πολλούς χρήστες ότι τους διευκολύνει ο σχολιασμός δημοσιεύσεων, όταν αυτές βρίσκονται ακόμη στο News Feed. Έτσι δοκιμάζουμε την νέα δυνατότητα να επιτρέπουμε στους χρήστες να απαντούν σε σχολιασμούς, ακριβώς όπως πραγματοποιούνε συνομιλίες στο chat. Φυσικά θα δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να απενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις όταν αυτοί επιθυμούν

Για να μην “ενοχλούνται” οι χρήστες, μόλις κάποιος απαντήσει σε κάποιο σχόλιο τους, θα εμφανίζεται το νέο μήνυμα στην μπάρα, χωρίς να ανοίγει αυτόματα όπως συμβαίνει με τις κανονικές συνομιλίες. Αναμένουμε την νέα δυνατότητα να γίνει διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες σύντομα.

Πηγη:http://www.thenerd.gr/