Περί Αρωμάτων… ο λόγος

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Περί Αρωμάτων… ο λόγος

Ευωδιές και αρώματα, εσσάνς και αιθέρια έλαια, σαπούνια, καλλυντικά, κεριά και τα Χριστούγεννα γεμίζουν άρωμα, λάμψη και υπέροχα οικονομικά δώρα. Η γειτονιά του Γαλατσίου αποκτά το δικό της καταφύγιο αρωμάτων, το δικό της αρωματοπωλείο. Ένα αρωματοπωλείο γεμάτο χρώμα, χαμόγελα, θετική διάθεση και φυσικά… πολλά αρώματα.

Το «Περί αρωμάτων» δημιουργήθηκε από την αγάπη δύο ανθρώπων, του Κώστα και της Βασιλικής, για ευεξία, χαλάρωση και βελτίωση του τρόπου ζωής. Και ποιος καλύτερος τρόπος να βελτιώσουμε τη ζωή μας, αν όχι μέσα από τις ευωδιές των αρωμάτων και τις θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων;
Λένε πως τίποτα δεν αποτυπώνεται πιο βαθιά στη μνήμη από μια μυρωδιά. Ένα άρωμα μπορεί να είναι απρόβλεπτο, φευγαλέο και παροδικό, αλλά ωστόσο ικανό να αφυπνίσει αναμνήσεις. Λίγες σταγόνες άρωμα, μας χαλαρώνουν, μας δροσίζουν, μας κάνουν να ονειρευόμαστε. Αρώματα φρουτώδη, τρυφερά, αισθησιακά, πικάντικα, λουλουδάτα, ελαφριά ή έντονα, όλα μπορούν να γίνουν σημείο αναφοράς ολοκληρώνοντας την εμφάνισή μας και χαρίζοντας μας αυτοπεποίθηση, θετική και σέξι διάθεση.
Με 140 κωδικούς αρωμάτων τύπου των γνωστών, που τόσο αγαπάμε αλλά πλέον δύσκολα μπορούμε να απολαύσουμε, το «Περί Αρωμάτων» αναδύει ευωδιές, ξυπνάει αναμνήσεις και προσφέρει προτάσεις πολυτέλειας σε προσιτές τιμές. Και με τις γιορτές στο κατώφλι μας το «Περί Αρωμάτων» γίνεται ο μικρός μας παράδεισος για αγορές, αφού μπορούμε να χαρίσουμε χαμόγελα στους αγαπημένους μας μέσα από τις οικονομικές αλλά πάντα υπέροχες ιδέες που μας προτείνουν η Βασιλική και ο Κώστας.
Στο «Περί Αρωμάτων θα βρείτε εκτός από χύμα αρώματα αρίστης ποιότητας των περισσότερων γνωστών οίκων, αγνά αιθέρια έλαια αλλά και αρωματικά κεριά για στιγμές ψυχικής ανάτασης, ενώ μπορείτε να αποκτήσετε προϊόντα περιποίησης (αφρόλουτρο, ενυδατική κρέμα για το σώμα, λαδάκι, balsam after shave) στο άρωμα της επιλογής σας. Ελάτε να βρούμε μαζί το άρωμα που σας ταιριάζει, συνταγές για καλλυντικά με αγνά αιθέρια έλαια και φυσικά οικονομικές προτάσεις για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας!
…Φέτος το άρωμα των γιορτών ξεκινάει από το Περί Αρωμάτων.
Καλές Γιορτές,
Κώστας – Βασιλική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή