Με τον ✑ αυθορµητισµό της πένας του Αντώνη Χατζηνικόλα

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ – Mentor Μέντορας = ο σύµβουλος, ο σύµβουλος που σου έδωσε τις βάσεις για να συνεχίσεις την καριέρα σου, την ζωή σου, τα πρώτα σου βήµατα. Ο Μέντωρ, φίλος του Οδυσσέα, ήταν ο σύµ- βουλος του Τηλέµαχου… Οι ξένοι το γνωρίζουν, εµείς;!.. – Pause=Παύση Πώς µοιάζουν αλήθεια στην γραφή και στον ήχο οι λέξεις αυτές. (Και µετά σου λέει να καταργή- σουµε το υ και το η γιατί ειναι πολλά Ι…) – Γιάλα = Για έλα Αιγυπτιακά : Γιάλα, Γιάλα, Γιάλα… Ελληνικά : Έλα, Για έλα, για έλα… Αλήθεια πρέπει να θυµηθούµε ότι οδικώς οι Έλληνες συνάντησαν κάποτε τους Αιγύπτιους!.. Α. Ι. Χ.

 • ΛΑΟΥ ΥΓΕΙΑ Στα δάνεια των λαών, ο ∆ανειστής – Εξουσιαστής φροντίζει να µην κλεί- νει ποτέ τους προϋπολογισµούς, όταν κλείνει µια τρύπα, ανοίγει µια άλλη αλλού, εάν θα υπάρξει αντίδραση, τότε φροντίζει αµέσως, να υπάρξει το πρόβληµα, στην Υγεία των Λαών…

ΝΤΕΖΙΑΒΟΥ Εάν η Σοφία ηταν απο την αρχή, ασπίδα στις ρίζες του µυαλού µου, η γνώση θα είχε άλλη µεταχείριση, θα κοίταζα το εµπρος, το νέο Φώς. Τα τείχη θα έπεφταν σαν ζάχαρη, χωρις ήχους, µόνο αργό σύρσιµο, η ζήλεια και ο εγωισµός δεµένοι, το βήµα σταθερό, όχι στο κρίσιµο. Ναι! Το Ντεζιαβού δεν θα νικήσει.

 • ΜΠΕΤΟΒΕΝ Η µουσική ειναι η σηµαντικότερη αποκάλυψη του πνεύµατος.

ΠΛΑΤΩΝ Η µουσική ειναι η οµορφιά του Σύµπαντος.

ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ∆ΗΣ Καταστρέφουµε τον πλανήτη µας, ενώ θα έπρεπε να είµαστε οι κηπουροί του.

ΠΡΟΣ ΤΙΣ 300 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Το να βλέπεις ποιό είναι το σωστό και να µην το κάνεις είναι δειλία. Κοµφούκιος Εάν δεν πέσεις, εάν δεν δείξει η κατηφόρα την δυσκολία, δεν κανεις λάθη και δεν σε εµπιστεύοµαι, δεν έχεις ψυχή, δεν γνωρίζεις την αρετή, δεν γνωρίζεις την έννοια της ζωής. Α.Ι.Χ.

Πήγαινε στην κορυφή