Διήμερη εκδρομή στις 7-8 Δεκεμβρίου από τους Θεσσαλούς και τη «Δράση»

Ο Σύλλογος Θεσσαλών Γαλατσίου σε συνεργασία με το Σύλλογο «Δράση» διοργανώνει για τις 7 – 8 Δεκεμβρίου του 2013, Σάββατο και Κυριακή, διήμερη εκδρομή στο Γαλαξίδι, τη Ναύπακτο και την Ορεινή Ναυπακτία.

Αναχώρηση από Γαλάτσι 7:15 το πρωί, από το super market Μαρινόπουλος και 7:30 π.μ. από το super market Γαλαξίας.
Κατά τη διαδρομή στο ύψος της Θήβας, θα επισκεφθούμε ένα βυζαντινό μοναστήρι, Άγιος Ιωάννης Θεολόγος.
Συνεχίζοντας φτάνουμε στο γραφικό Γαλαξίδι, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο της πόλης και το μεσημέρι θα φάμε σε εστιατόριο στην παραλία. Από εκεί αναχώρηση για τη Ναύπακτο, τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της πόλης και απογευματινό ελεύθερο. Το βράδυ φαγητό και διασκέδαση σε μαγαζί που εκ των προτέρων θα έχει μεριμνήσει ο Σύλλογος.
Την επομένη το πρωί, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την ορεινή Ναυπακτία για τα χωριά Άνω χώρα και Ελατού και φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα στο χωριό Λιμνίτσα. Επιστροφή από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και άφιξη στην Αθήνα κατά τις 9 μ.μ.
Κόστος συμμετοχής 50 ευρώ.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα Γραφεία του Συλλόγου Θεσσαλών, Αφαίας 18 & Πλάτωνος, καθημερινά από τις 6 μ.μ μέχρι τις 8:30 μ.μ.
Υπεύθυνος εκδρομής Κουσαΐτης Γιάννης, τηλέφωνα επικοινωνίας 210.2027060 και 6932956414.

Διασκεδαστική εκδήλωση αλληλεγγύης

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου από τις 9 μ.μ., η «ΔΡΑΣΗ» οργανώνει τον ετήσιο χορό της στο γνωστό κέντρο της πόλης μας GREEN PARK, στο Κολυμβητήριο στο Άλσος Βέικου, όπως πέρισυ.
Εγγυημένη είναι η πρόθυμη περιποίηση, το καλό φαγητό και το απεριόριστο κρασί.
 Η τιμή κάθε πρόσκλησης ορίσθηκε στα 20 ευρώ.
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (25.11.13) το 50% των εσόδων θα διατεθεί γιά την ενίσχυση συσσιτίων και δομών αλληλεγγύης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή