Με τον αυθορµητισµό της πένας του Αντώνη Χατζηνικόλα


• ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ (13 µετάλλια για την Ελλάδα) Τα Ελληνόπουλα µας µε ειδικές ανάγκες, µας έδω- σαν µάθηµα αντοχής, αγώνα, µάθηµα ζωής, την ώρα που τόσοι στον κα- ναπέ τους, αφήνονται να τους συνθλίψει η κατάθλιψη απο τις αποφά- σεις των αρ- τ ι µ ε λ ώ ν η γ ε τ ώ ν , που καθε µέρα αποφασίζουν για το µέλλον όλων µας. Εύγε και σας ευχαριστούµε απο καρδιάς και απο ψυχής.

ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ, ∆ΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ Γυρίσαν παιδιά, τους φέρανε µεγάλα παιδιά, οι δρόµοι γλιστεροί και τα µυαλά µε πολύ αέρα, προσοχή, κυκλοφορούν ακατανόµαστοι, τρελοί, στα χέρια το τιµόνι, σαν αλυσοπρίονο τα κόβει, όπως τα δένδρα πέφτουν, η αναπνοή τελειώνει. Οι βροχές ήλθαν, δεν γνωρίζουν οδήγηση, εµείς;

ΝΑΙ! Κάποτε στο κοντινό χτές, σε µια άλλη κρίση, παράλληλη µε τον πόλεµο του Βιετνάµ, της Καµπότζης, του Λάος, οι βάρβαροι του εξουσιασµού και του χρήµατος έθαψαν ζωντανές 150.000 αγελάδες για να µην πέσει η τιµή του κρέατος και έστρωσαν µετά τον δρόµο για τα µεταλλαγµένα, µε τίµηµα τις «τρελές αγελάδες» και τα «Τσερνόµπιλ» τους. Σήµερα τα «παιδιά» των βαρβάρων άπλωσαν πολέµους ελεγχόµενους, µε σκοπό µια ψεύτικη παγκοσµοιοποίηση, όχι ανθρώπων αλλά ροµπότ, έτοιµα να λειτουργήσουν ως νέοι δούλοι, υπηρέτες, στα συµφέροντα τους. Σήµερα, στην κυριολεξία, ετοιµάζουν να σκοτώσουν 45.000 άγρια άλογα, που βρίσκονται στις «εγ- καταστάσεις» τους. Τα «µεταλλαγµένα» τους θέλουν να που- λιούνται χωρις ασφαλείας ετικέτα, η νέα διατροφή, η νέα νόηση, οι νέοι άνθρωποι, η νέα ζωή, να υπακούει σε παγκό- σµιο κεντρικό εγκέφαλο, µε µόνη αποδεκτή λέξη το ΝΑΙ !..

ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ Όταν ο Γκροµίκο της «Ρωσίας» (Σ. Ε.) ζητούσε εξηγήσεις απο τον Κένεντυ και το γιατί εγκατέστησαν πυρηνικούς πυ- ραύλους στην Τουρκία, ποιος γνώριζε ότι σήµερα οι Η.Π.Α. θα προσπαθούσαν να µεταφέρουν τους πυραύλους τους σε ασφαλέστερο σηµείο γιατί το τωρινό ειναι προσβάσιµο και απο µέσα και απο έξω κοινών εχθρών Ρωσίας και Η.Π.Α. ;!.. (…ίσως στην Ρουµανία;.. Η Φήµη το λέει…)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Όταν µια οικονοµική Ένωση παγώνει τις «δηµιουργικές» επενδύσεις της, τότε η Ένωση τέµνεται από τα ισχυρά κοµ- µάτια της, µυρίζει διάλυση. Συνήθως αρχίζουν µε Βορά- Νότο, Ανατολή-∆ύση και πάει λέγοντας…

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ (1943-Σεπτεµβρίου 14…του Σταυρού) 73 χρόνια σήµερα απο το ολοκαύτωµα της Βιαννού στο νόµο Ηρακλείου, απο τους Γερµανούς… Ξεκλήρισαν ολόκληρη την επαρχία, µε γέλια… Γι’ αυτούς ηταν µάθηµα προς πειθαρχία, θα κρατήσουν την Ελλαδα µε καθε τροπο, υπακούστε δούλοι Έλληνες. Στην έρευνα στα αγγλικά «2ος Παγκόσµιος πόλεµος» θα δυσκολευτείς να βρείς το χρονικό,γιατί;.. Εµείς οι Έλληνες, οι Γραικοί, οι Ρωµιοί, η HELLAS και παλι δεν ζητούµε εκδίκηση, αλλά δικαιοσύνη!..

Πήγαινε στην κορυφή