Την αλήθεια, ρεεε!!!

Όλες αυτές τις μέρες παρακολουθώ συζητήσεις, ανακοινώσεις κομμάτων και διαφόρων άλλων «ειδικών» να αναφέρονται στο Ναζιστικό μόρφωμα Χρυσή Αυγή. Αν μπορούσα όλα αυτά που ακούγονται να τα εκφράσω με μια πρόταση, αυτό που λέτε είναι το εξής: Χρυσή Αυγή = κουρεμένοι γουλί μαντράχαλοι που κυνηγούν μετανάτες και τώρα τελευταία Έλληνες.

Η Χρυσή Αυγή, κύριοι, είναι ένα φασιστικό κόμμα με συγκεκριμένη ιδεολογία. Την ιδεολογία του φασισμού. Και αυτή εκφράζεται πολύ καθαρά στην εργασιακή χάρτα της φασιστικής Ιταλίας. Αντιγράφω το άρθρο 4:
«Στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας η αλληλεγγύη των διαφόρων παραγόντων της παραγωγής βρίσκει την απτή της έκφραση στην συμφιλίωση ανάμεσα στα αντίθετα συμφέροντα των εργοδοτών και των εργατών και στην υποταγή στο ανώτερο συμφέρον της παραγωγής.»
Προτείνετε κάτι διαφορετικό εσείς, κύριοι όψιμα «αντιφασίστες»;
Πιο κάτω αντιγράφω από το άρθρο 8:
«Οι εμπορικοί σύνδεσμοι των εργοδοτών υποχρεούνται να προωθούν με κάθε τρόπο την ανάπτυξη και τελειοποίηση των προϊόντων και τη μείωση του κόστους.»
Προτείνετε κάτι διαφορετικό εσείς, κύριοι όψιμα «αντιφασίστες»;
Πιο κάτω αντιγράφω το άρθρο 13:
«Οι οικονομικές απώλειες που οφείλονται στις κρίσεις και στις διακυμάνσεις στις τιμές συναλλάγματος πρέπει να μοιράζονται ίσα ανάμεσα στα δύο στοιχεία κεφάλαιο και εργασία.»
Προτείνετε κάτι διαφορετικό εσείς, κύριοι όψιμα «αντιφασίστες»;
Η Χρυσή Αυγή, αυτό το δολοφονικό φασιστικό μόρφωμα, κορωνίδα της έχει τη συμφιλίωση ανάμεσα στα αντίθετα συμφέροντα. Αυτό που τόσα χρόνια όλοι εσείς οι όψιμοι «αντιφασίστες» προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο. Γι’αυτό δεν μπορείτε εσείς – και το ξέρετε αυτό παρά πολύ καλά – να πολεμήσετε αποφασιστικά το φασισμό.
Απορείτε, τάχα, ως «αφελείς» γιατί ένα μεγάλο ποσοστό ερωτηθέντων πιστεύουν ότι αυτό το φασιστικό μόρφωμα δεν είναι επικίνδυνο. Χαρείτε, κύριοι, οι κόποι σας αποδίδουν καρπούς. Κάνατε τον κόσμο να πιστεύει ότι αυτό που είναι η κορωνίδα του φασισμού, η συνεργασία δηλαδή των τάξεων, «κοινωνική ειρήνη» τη λέτε, την κάνει να φαντάζει σαν κάτι «προοδευτικό».
Η μόνη τάξη που μπορεί να ξεριζώσει τον φασισμό με το ιδεολογικό οπλοστάσιό της στους χώρους δουλειάς, στη συνοικία, είναι η τάξη αυτή που μαζί με τους συμμάχους της παλεύει για να καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Εμπρός, λοιπόν, όλοι μαζί σε ένα μέτωπο αντι-ιμπεριαλιστικό, αντιμονοπωλιακό. Οι συλλογικότητες υπάρχουν: ΠΑ.ΜΕ. – ΠΑΣΕΒΕ – ΟΓΕ – ΜΑΣ – ΠΑΣΥ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και μέσα από τις Λαϊκές Επιτροπές για να βάλουμε τελεία σε αυτή την απάνθρωπη κοινωνία. Να βάλουμε τελεία στην ασυδωσία αυτών που μας θέλουν εξαθλιωμένους είτε με «υγιή επιχειρηματικότητα» είτε με «ανθυγιεινή».
* Αρτέμιδος 8, Παλαιό Τέρμα, τηλ. 210.2912459

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή