Αγιασμός και παιχνίδι μυστηρίου για τους Προσκόπους Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Αγιασμός και παιχνίδι μυστηρίου για τους Προσκόπους Γαλατσίου

Πριν λίγες ημέρες τελέστηκε ο αγιασμός στην Εστία των Προσκόπων του Γαλατσίου για την έναρξη της νέας προσκοπικής περιόδου, 2013-2014. Η Εστία τους βρίσκεται εντός του Δημαρχείου Γαλατσίου.

Στην εκδήλωση όπου παρευρέθηκαν τα μικρά Λυκόπουλα, οι μεγαλύτεροι Πρόσκοποι και οι ενήλικοι Εθελοντές, παρουσία των γονέων και κηδεμόνων τους, φίλων του 1ου Συστήματος Προσκόπων Γαλατσίου αλλά και πλήθος νέων μελών, αφού αγιάστηκαν, έδωσαν την υπόσχεση για πολλές δράσεις, εκδρομές και μία γεμάτη εμπειρίες χρονιά. Η προσπάθεια για επαφή με την φύση, τη βοήθεια στο συνάνθρωπο αλλά και η προσωπική ανάπτυξη είναι και φέτος οι στόχοι και οι Πρόσκοποι δηλώνουν έτοιμοι να τους επιτύχουν.
Παρών στον αγιασμό και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γαλατσίου Δήμου Κωνσταντίνος.
Η πρώτη δράση πάντως για τους Γαλατσιώτες Πρόσκοπους έγινε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Άλσος Βεΐκου με ένα παιχνίδι μυστηρίου και περιπέτειας όπου συμμετείχαν πολλά παιδιά της πόλης μας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους Προσκόπους Γαλατσίου, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους proskopoigalatsiou.blogspot.com ή καλέστε στα τηλέφωνα 210.2910504 και 6979181817.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή