Σορμπέ φράουλας με στέβια

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Σορμπέ φράουλας με στέβια
Υλικά
700γρ. φράουλες φρέσκιες
50γρ γάλα σκόνη 0% λιπαρά
135γρ. νερό
20γρ. γλυκαντικό στέβια
 
Διαδικασία
Πλένετε καλά τις φράουλες και καθαρίζετε τα φυλλαράκια τους.
Τις βάζετε στο μπλέντερ για να τις κάνετε πολτό.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό, τη στέβια και το γάλα σε σκόνη και ανακατεύετε μέχρι να βράσουν.
Αφού βράσει το μίγμα σας, το αδειάζετε στο μπλέντερ με τις φράουλες και χτυπάτε.

Τέλος, βάζετε το τελικό μίγμα στην παγωτομηχανή μέχρι να πήξει και το συντηρείτε στην κατάψυξη μέχρι να το σερβίρετε

 

Πηγές

olivemagazine.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή