Πέντε τρόποι που “σκοτώνεις” τη μπαταρία του iPhone!

Εάν είστε όπως η πλειοψηφία χρηστών iPhone,κάθε φορά που μπαίνετε σε ένα δωμάτιο σκαννάρετε το χώρο ελπίζοντας να βρείτε ένα τρόπο να φορτίσετε τη μπαταρία του κινητού σας πρίν πεθάνει…..και πάλι.
Αυτοί είναι πέντε τρόποι που εξαντλούν τη μπαταρία του κινητού σας χωρίς καν να το γνωρίζετε.
1.Συνδέετε το iPhone σε υπολογιστή που δεν είναι ενεργός.
Η φόρτιση του κινητού μέσω υπολογιστή είναι μια εναλλακτική λύση.Αλλά αν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη σε έναν υπολογιστή που είναι απενεργοποιημένος ή βρίσκεται σε κατάσταση ύπνου ή αναμονής αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.Για να αποφύγετε την εξάντληση της μπαταρίας βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος στη πρίζα και είναι ενεργοποιημένος κατά τη φόρτιση.
2.Η έκθεση του κινητού σε ακραίες θερμοκρασίες.
Πολύ ζέστη:Αποφύγετε την έκθεση του iPhone σε θερμοκρασίες υψηλότερες από 35 βαθμούς κελσίου.Όταν το κινητό σας εκτίθεται σε μεγάλες θερμοκρασίες μπορεί να προκληθεί μόνιμη βλάβη στη χωρητικότητα της μπαταρίας.
Πολύ κρύο:όταν το κινητό σας βρίσκεται σε ψυχρό περιβάλλον μπορεί να παρατηρήσετε ότι η απόδοση της μπαταρίας αρχίζει να μειώνεται.Ωστόσο αυτό είναι κάτι προσώρινο και θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα όταν βρεθείτε και πάλι σε φυσιολογικές θερμοκρασίες.
3.Η χρήση της εφαρμογής του Facebook.
Αν παρατηρείτε ότι η μπαταρία του κινητού σας εξαντλείται πολύ γρήγορα,τότε μπορεί να φταίει η χρήση της εφαρμογής του Facebook.Μελέτη έδειξε ότι η κατάργηση της εφαρμογής του Facebook απ;o το iPhone μπορεί να εξοικονομήσει εώς και 15% από τη ζωή της μπαταρίας.Αντί να σερφάρετε μέσω της εφαρμογής του Facebook δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση του κινητού μέσω του προγράμματος περιήγησης της συσκευής σας.
4.Έχετε ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις για όλες τις εφαρμογές.
Κάθε φορά που το τηλέφωνό σας λαμβάνει μια ειδοποίηση,η οθόνη ανάβει.Και τις περισσότερες φορές δεν μπαίνετε καν στο πειρασμό να σβήσετε αυτές τις ειδοποιήσεις.Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις μόνο στις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε τακτικά.
5.Δεν χρησιμοποιείτε την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας.

Μειώνοντας τη φωτεινότητα της οθόνης θα βοηθήσει τη μπαταρία του τηλεφώνου σας να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.Αν όμως δεν είστε οπαδός του σκοταδιού στην οθόνη,ενεργοποιήστε την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας.Αυτό το εργαλείο ρυθμίζει τη φωτεινότητα αυτόματα ανάλογα με τις φωτιστικές συνθήκες.

 

 

Πηγές

Πήγαινε στην κορυφή