Τι φορούν οι άντρες στις διακόπες;3 προτάσεις για βράδυ και πρωί


Στη βόλτα: Βερμούδα με εσπαντρίγιες

Επίλεξε μία βαμβακερή βερμούδα που θα φτάνει μέχρι λίγο πιο πάνω από το γόνατό σου. Άσε την φαντασία σου ελεύθερη για το χρώμα. All time classic επιλογή είναι το μπεζ της άμμου.

Συνδύασε την βερμούδα σου με Tshirt ή λίνο πουκάμισο! Σε περίπτωση που επιλέξεις το μπεζάκι για την βερμούδα, φρόντισε το Thsirt ή το πουκάμισο να έχει πιο έντονο χρώμα, με αγαπημένο όλων το γαλάζιο.

Άσε τα star-άκια σου στην άκρη (δεν βαρέθηκες να τα φοράς τόσους μήνες;), ξέχνα σαγιονάρες ή σανδάλια και μην σκέφτεσαι ούτε τα «κλασσικά» μοκασίνια. Εσπαντρίγιες θα βάλεις στα πόδια σου –κατά προτίμηση λευκές- και θα κάνεις την stylish βόλτα του νησιού!

Στο bar ή το club: To πουκάμισο το θαλασσί

Μην μας πεις ότι δεν έχεις γαλάζιο πουκάμισο, οποιασδήποτε απόχρωσης ή σε οποιοδήποτε σχέδιο; Αυτό είναι το βασικό κομμάτι του στυλ που σου προτείνουμε!

Σήκωσε τα μανίκια του μέχρι τους αγκώνες και, ακολουθώντας την μόδα του color-blocking και του χρωματιστού παντελονιού, φόρεσέ το με chino σε στενή γραμμή, σε όποιο χρώμα θες και μπλε ή μπεζ μοκασίνια.

Στην παραλία: Μαγιό με… πουκάμισο!

Ξέχνα για λίγο το τετριμένο μαγιό – Tshirt στην παραλία. Ξέρω, για μπάνιο πας, αλλά γιατί να μην βάλεις κάτι πιο stylish;

Σου προτείνουμε πουκάμισο με τα μανίκια ανασηκωμένα μέχρι τους αγκώνες και αρκετά κουμπιά ξεκούμπωτα. Αν έχεις γραμμωμένο κορμί, άφησέ το ανοικτό!

πηγη:http://http//www.star.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή