Έληξε και η β’ περίοδος του Αθλητικού Camp

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Έληξε και η β’ περίοδος  του Αθλητικού Camp

Ψυχαγωγικά παιχνίδια, μουσική, έντονα χρώματα, παιδικές φωνές και γέλια γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου «Βασίλης Παπαδιονυσίου» το Σάββατο 13 Ιουλίου, στο πλαίσιο της τελετής λήξης της δεύτερης και τελευταίας περιόδου του Θερινού Αθλητικού Camp που διοργάνωσε για έκτη συνεχή χρονιά ο Δήμος μας.

Ο δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος συνεχάρη και ευχαρίστησε τα παιδιά για το ωραίο θέαμα που παρουσίασαν καθώς και τους υπεύθυνους της διοργάνωσης για το επιτυχημένο αποτέλεσμα και υποσχέθηκε να συνεχιστεί το Camp που έχει γίνει θεσμός στο Γαλάτσι.  
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Εμμανουήλ Πρωτονοτάριος κάλεσε όλους τους γυμναστές, που συνέβαλλαν τα μέγιστα για την ολοκλήρωση του φετινού αθλητικού Camp, και τους συνεχάρη τονίζοντας ότι «χωρίς αυτούς δεν θα είχε τόση μεγάλη επιτυχία το αθλητικό γεγονός της πόλης μας που κερδίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους υποστηρικτές στο Γαλάτσι».
«Το αθλητικό Camp δίνει τη δυνατότητα κάθε χρόνο σε όλο και περισσότερα παιδιά του Γαλατσίου να έρθουν σε επαφή με αθλήματα όπως η κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, το τένις, το μπάσκετ, το βόλευ, το καράτε και ο στίβος και να αποφασίσουν ποιο άθλημα τους ταιριάζει καλύτερα ώστε να δραστηριοποιηθούν σε αυτό στο μέλλον», δήλωσε ο κ. Πρωτονοτάριος.
Ακολούθησαν παιχνίδια και γυμναστικές επιδείξεις από όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη β’ περίοδο του Camp και στο τέλος μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα, μπισκότα και χυμοί.
Το παρών στην τελετή λήξης έδωσαν ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας Αθανάσιος Μπούρας, η υπεύθυνη δημοτική σύμβουλος για το Γραφείο Τύπου Χριστίνα Μπούρα, ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Σιδερής, γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στο Camp και πλήθος κόσμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή