Θερινό Αθλητικό Camp

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Θερινό Αθλητικό Camp



Mε στόχο την ενθάρρυνση των μικρών παιδιών να ασχοληθούν με αθλητικές δραστηριότητες, την ανάπτυξη των δημιουργικών δεξιοτήτων τους αλλά και την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονιών, ο Δήμος Γαλατσίου διοργανώνει και φέτος το θερινό Αθλητικό Camp που τόσο αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους της πόλης μας κι όχι μόνο. Οι εγγραφές ξεκινούν την Τρίτη 14 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 31 του μήνα.
Το θερινό Αθλητικό Camp απευθύνεται σε παιδιά 7-12 ετών (γεννημένα κατά τα έτη 2001 έως 2006), θα χωριστεί σε δύο χρονικές περιόδους διάρκειας 10 εργάσιμες ημέρες η κάθε μία με ωράριο από τις 8 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι. Η πρώτη περίοδος είναι 17 – 28 Ιουνίου και η δεύτερη 1 – 12 Ιουλίου. Να σημειώσουμε εδώ ότι η λήξη της κάθε περιόδου αποτελεί… πολιτιστικό γεγονός για την πόλη καθώς πλαισιώνεται με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα και αθλοπαιδιές.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα παιδιά που τελικώς θα συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά αγαπημένων αθλημάτων, τα οποία έχουν πλέον εμπλουτιστεί. Συγκεκριμένα φέτος θα διδαχθούν στίβο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ, τένις, κολύμβηση και τάε κβον ντο ενώ θα λάβουν μέρος και σε διάφορα ψυχοκινητικά παιχνίδια που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.
Φέτος, το κόστος συμμετοχής έχει ως εξής:
• 80 ευρώ το παιδί και για το δεύτερο 50 ευρώ.
• 50 ευρώ το παιδί με την επίδειξη κάρτας ανεργίας του ενός γονέα.
• Τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών συμμετέχουν δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας πολυτέκνων.
• Τα παιδιά δύο άνεργων γονέων δωρεάν με την επίδειξη των καρτών ανεργίας.
• Τα παιδιά απόρων οικογενειών δωρεάν με την επίδειξη της βεβαίωσης από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.
Ως προς τα δικαιολογητικά, για την εγγραφή του παιδιού απαιτούνται:
α) Πρόσφατη ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου
β) Μία (1) φωτογραφία του παιδιού
γ) Φωτοτυπία με τα εμβόλια του παιδιού
δ) Φωτοτυπία ταυτότητας γονέα
ε) Έναν πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ
στ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
«Με πολύ κόπο και με μεγάλη δυσκολία καταφέρνουμε φέτος να υλοποιήσουμε το καλοκαιρινό μας Camp, ένα θεσμό που τόσο οι γονείς όσο και τα μικρά παιδιά αγκάλιασαν από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του. Αυτή η οικονομική κρίση, η δυσάρεστη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε όλοι περιέλθει δεν πρέπει να στερήσει από τα μικρά παιδιά λίγες έστω ημέρες διασκέδασης, ψυχαγωγίας και ανάπαυλας. Γι’ αυτό και η επιτυχημένη διοργάνωσή του και φέτος αποτελεί για μένα προσωπικό στοίχημα» δήλωσε στον «Παλμό» ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου Μανώλης Πρωτονοτάριος.
Εμείς απλώς να προσθέσουμε πως όσοι γονείς ενδιαφέρεστε, σπεύστε να δηλώσετε συμμετοχή διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και, κρίνοντας από προηγούμενες χρονιές, οι αιτήσεις θα είναι πάρα πολλές!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή