Παράδοση πλέον η Καλαμάτα για τα κορίτσια της Α.Ε. Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Παράδοση πλέον  η Καλαμάτα  για τα κορίτσια  της Α.Ε. Γαλατσίου

Παράδοση εξαιρετικών εμφανίσεων έχουν δημιουργήσει οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου στον διασυλλογικό αγώνα που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής (ΑΕΣΓΔΕ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής ομοσπονδίας (ΕΓΟ) στο Γήπεδο της Καλαμάτας.

Ο αγώνας γίνεται παράλληλα με την σημαντική διεθνή συνάντηση KALAMATA CUP που διεξήχθη φέτος για 21η συνεχόμενη χρονιά στην ομώνυμη πόλη της Μεσσηνίας και αποτέλεσε μια ξεχωριστή εμπειρία για τις μικρές αθλήτριες της Α.Ε.Σ. Γαλατσίου, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά μεγάλα ονόματα του χώρου αλλά και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βαρβάρα Φίλιου που έκανε μια θαυμάσια εμφάνιση.
Στο αγωνιστικό μέρος, την σκυτάλη των επιτυχιών πήραν αυτήν την φορά οι μικρότερες κατηγορίες. Η ομάδα ξεδίπλωσε στο ταπί το ταλέντο της και απέδειξε την καλή προετοιμασία της επιστρέφοντας με αρκετές διακρίσεις και μετάλλια.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία πανκορασίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Σιφναίου Ιφιγένεια (1η μπάλα, 2η Σ.Α., 2η Χ.Ο., 4η σχοινάκι), Τσόγκα Ελεονόρα (2η στεφάνι, 4η Σ.Α., 4η μπάλα, 4η Χ.Ο.), Γκολφινοπούλου Βάσια (5η σχοινάκι, 7η μπάλα,12η Χ.Ο. 10η Σ.Α.), Τσούλου Διαμάντω (6η σχοινάκι, 8η Χ.Ο., 12 Σ.Α.), Μπιθούλκα Αλεξάνδρα (12η Χ.Ο.) και Γκίνη Φλωριάνα (20η Χ.Ο.).
Στην κατηγορία κορασίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Γκολφινοπούλου Ειρήνη (4η Κορύνες 5η μπάλα 5η Σ.Α.), Καρκαλάτου Δέσποινα (10η μπάλα 14η στεφάνι,13η Σ.Α.) και Μπαρκούκη Ιωσηφίνα (6η Χ.Ο.).
Στην κατηγορία Νεανίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Αχλαδιώτου Αθανασία (6η Σ.Α. 7η στεφάνι, 8η Κορύνες, 9η μπάλα, 12η Κορδέλα), Θεοπίστου Ερατώ (8η Κορδέλα, 5η μπάλα 5η Σ.Α.), και Κοκόλη Μαρίνα (18η στεφάνι).
Στον αγώνα πήραν μέρος 120 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.
Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις των αγωνιστικών και των τμημάτων προετοιμασίας της Αθλητικής Ένωσης Γαλατσίου συνεχίζονται εντατικά στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου (www.galatsirhythmicgymnastics.com).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή