Επιτυχίες & μετάλλιο για το «ΡΥΘΜΟ & ΚΙΝΗΣΗ»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Επιτυχίες & μετάλλιο για το «ΡΥΘΜΟ & ΚΙΝΗΣΗ»

Με επιτυχία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της η ομάδα του σωματείου «Ρυθμός & Κίνηση» στο διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε η ΑΕΓΣΔΕ και ο Φ.Ο. Καλαμάτας στα πλαίσια του Διεθνούς Meeting Ρυθμικής στην Καλαμάτα.

Η ομάδα των Νεανίδων του σωματείου αποτελούμενη από τις αθλήτριες Ζαβερδινού Ελεάνα, Βαραμπούτη Παναγιώτα και Δασκαλή Χριστίνα κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό. Η αθλήτρια Ζαβερδινού Ελεάνα κατέκτησε επίσης την 6η θέση στην κορδέλα, την 6η θέση στις κορίνες και την 7η θέση στο σύνθετο ατομικό και η αθλήτρια Βαραμπούτη Παναγιώτα κατέκτησε την 8η θέση στο στεφάνι.
Στον αγώνα συμμετείχε και η ομάδα των Κορασίδων του σωματείου αποτελούμενη από τις αθλήτριες Καρούση Σταυρούλα – Ιωάννα, Τζανετοπούλου Μαριτίνα, Ζήκου Σοφία και Ντρίκου Ευαγγελία.
Από τις ανωτέρω αθλήτριες, οι οποίες είχαν όλες πολύ καλές επιδόσεις, η Καρούση Σταυρούλα – Ιωάννα κατέκτησε την 7η θέση στο Σύνθετο Ατομικό, την 7η θέση στο στεφάνι και την 8η θέση στη μπάλα.
Οι αγώνες συνεχίζονται σε όλες τις κατηγορίες ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων και των τελικών φάσεων των κατηγοριών Κορασίδων και Παγκορασίδων, στους οποίους θα συμμετέχουν όλες οι αθλήτριες του συλλόγου, που συνεχίζουν εντατικά τις προπονήσεις τους, ώστε να έχουν υψηλές διακρίσεις και αγωνιστικά αποτελέσματα.

Πήγαινε στην κορυφή