Με τον αυθορμητισμό της πένας του Αντώνη Χατζηνικόλα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Με τον αυθορμητισμό της πένας του Αντώνη Χατζηνικόλα

• ΠΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟΡΓΗ
Το χέρι σου στο χέρι μου,
Άσε με να σε οδηγήσω,
Στο μακρύ και δύσβατο,
Τον δρόμο της Ζωής,
Κι αν τύχει και αργήσεις,
Την Ιθάκη σου να δείς,
Με μένα ή χωρίς,
Προχώρα θα την βρείς!..
(Ήταν η γιορτή του Πατέρα)

• ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!»
Η κατασκευή του Παρθενώνα, χωρίς πτυχία, κράτησε μόλις δέκα χρόνια, φέρνοντας Πεντελικό μάρμαρο χωρίς γερανούς, φορτηγά, χωρις όργανα ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά, νέας τεχνολογίας. Προ του Χριστού.
Η αναστήλωση σήμερα με γερανούς, με φορτηγά, με νέα «μελλοντική τεχνολογια» με Ελληνικό κράτος σε πλήρη σύνδεση με την πολιτισμένη Ευρωπαϊκή Ένωση Σαράντα χρόνια και δεν τελειώνει. Γιατί να τελειώσει; Μετά τον Χριστό.
(Οι «βάρβαροι» διδάσκουν στην πρώτη δημοτικού στην Αγγλία και στην Ευρώπη Αρχαία Ελληνικά και εμείς τρέχουμε να διδάξουμε Αγγλικά τα παιδιά μας, μια γλώσσα των 60.000 λέξεων μόνο για να γίνουν άτομα «πολιτισμένα» Α. Ι. Χ. )

• ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ 1950 μ.Χ. – 196… – 1970 μ.Χ. και μετά… μέχρι των ημερών μας.
Η σειρά της τηλεόρασης που αντικατέστησε τα βιβλία του Ιουλίου Βερν. Σε ενα επεισόδιο το γήινο διαστημόπλοιο ΕΤΕΡΠΡΑΙΖ συναντά περίπου το 3100.2 μετά το 2000, ένα διαστημόπλοιο του 1990 μ.Χ., όπου έγινε ο «τελευταίος στην Γή Παγκόσμιος Πόλεμος», με το όνομα «μπότανι μπέη»  ακτή των βοτάνων).
Εξηγεί τον πόλεμο του «1990» και γιατί έγινε.
Ο «Πόλεμος της Ευγονικής».
Επιθυμία των ανθρώπων «1990» ήταν η επιλεκτική αναπαραγωγή του «είδους». Ο λογικός Σποκ τεκμηρίωσε. Ο άνθρωπος έθεσε υπό έλεγχο την γέννηση με επιλογή και τεχνικά φτιάχνοντας την υποταγμένη νέα γενεά του Ανθρώπινου γένους. Ο άνθρωπος ιατρός δικαιολόγησε αμέσως, δεν το ήθελαν όλοι οι γήινοι, αλλά μερικοί φιλόδοξοι και χρηματοδοτούμενοι επιστήμονες από τον ιδιωτικό τομέα, χωρις κανένα ψυχικό συναίσθημα.
Αυτοί ήθελαν μια παγκοσμιοποιημένη νέα τάξη πραγμάτων με κεντρική «Δημόσια Κυβέρνηση» υπάκουη στους ολίγους… Ενδιαφέρον θέμα που βρίσκεται χαλί στην πόρτα κάθε οικογένειας του Πλανήτη μας. Το ΕΡΩΤΗΜΑ απλό, τώρα δεν είμαστε στο «1990» αλλά στο 2016 με σχέδιο ευημερίας το 2020, μήπως έχει αργήσει η πρόβλεψη ή ακόμα καλύτερα… η «προφητεία»!..

• ΝΤΑΝ ΜΠΕΝΕΤ (κωμικός)
Το πρόβλημα στους προϋπολογισμούς είναι ότι δεν μπορείς να κλείσεις μια τρύπα χωρις να ανοίξεις μια άλλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή