Πάλι μετάλλια για την Ένωση Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πάλι μετάλλια για την Ένωση Γαλατσίου

Μια ακόμη εξαιρετική παρουσία είχαν οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση μεταλλίων από όλες τις αθλήτριες, και ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες του γαλατσιώτικου αθλητισμού.

Ειδικότερα, στο Διασυλλογικό αγώνα που διοργανώθηκε από την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής (ΑΕΣΓΑ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ) στο Ολυμπιακό Χωριό, και ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας για την φετινή περίοδο, η Ένωση Γαλατσίου απέδειξε το ταλέντο της και την καλή προετοιμασία της και κατέκτησε συνολικά τέσσερα μετάλλια.
Πιο συγκεκριμένα, η αθλήτρια Μπαρκούκη Αντωνία, στην κατηγορία Γυναικών, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην μπάλα, το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό ενώ ήταν 4η στο στεφάνι και 5η στις κορύνες. Στην κατηγορία Νεανίδων η αθλήτρια Αχλαδιώτου Αθανασία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο στεφάνι ενώ ήταν 4η στις κορύνες και η αθλήτρια Θεοπίστου Ερατώ πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα. Στον αγώνα πήραν μέρος 80 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.
Η επιτυχημένη παρουσία της γαλατσιώτικης ομάδας την διατηρεί διαχρονικά ανάμεσα στους συλλόγους πρωταγωνιστές του αθλήματος, αναδεικνύει την ποιοτική και μεθοδική προετοιμασία των αθλητών του συλλόγου αλλά και την επιλεκτική στελέχωση του.
Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται πλέον πιο εντατικά για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου με την αισιοδοξία ότι θα υπάρξει συνέχεια στις διακρίσεις στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Παράλληλα, η προπονητική ομάδα, για την καλύτερη προετοιμασία, έχει προγραμματίσει αρκετές εμφανίσεις σε αγώνες όπως την συμμετοχή πανκορασίδων και κορασίδων και νεανίδων στο αγώνα που γίνεται στα πλαίσια της σημαντικής διεθνούς συνάντησης KALAMATA CUP, που διεξάγεται για 21η χρονιά στην ομώνυμη πόλη της Μεσσηνίας και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία για τις μικρές αθλήτριες.
Οι άνθρωποι του Συλλόγου ωστόσο με ανακοίνωσή τους επανέρχονται στο μείζον πρόβλημα της έλλειψης αθλητικών χώρων στην ευρύτερη περιοχή που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που χρειάζεται ο υψηλός αθλητισμός. «Η δημοτική αρχή θα πρέπει να εξαντλήσει τις πιέσεις προς τους κρατικούς φορείς και θέσει σαν πρώτη προτεραιότητα την δημιουργία σύγχρονων αθλητικών χώρων που θα στεγάσουν τα όνειρα και τις επιτυχίες που τόσο έχει ανάγκη η νεολαία της πόλης μας. Παράλληλα η στήριξη των Αθλητικών Συλλόγων που αυταπόδεικτα τιμούν την πόλη είναι επιτακτική ανάγκη αλλά και υποχρέωση προς τους δημότες της» υποστηρίζουν.
Περισσότερα στο www.galatsirhythmicgymnastics.com.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή