Οι Συνταγές της Αναστασίας! Σουπιές Λεμονάτες

ΥΛΙΚΑ
800 γρ σουπιές
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
Χυμος 3 λεμονιων
2 σκελίδες σκόρδο
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
1 σφηνάκι κρασί λευκό
2 φύλλα δαφνης
2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Μισό ποτήρι νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Καθαρίζετε και πλένετε καλα τις σουπιές. Τις κοβετε σε τετραγωνα κομματια και με ενα μαχαιρι τα χαραζετε για να δημιουργησετε ενα ντεκόρ.
Τα ζεματιζετε για 5 λεπτά περίπου σε βραστό νερό. Τα κρυωνετε λιγο και τα τσιγαριζετε σε λίγο λάδι.
Προσθέστε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και σβήνετε με το κρασί και το μισο χυμό λεμονιού.
Προσθέστε τα φύλλα δαφνης και το νερο. Ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοβρασουν για 45 λεπτα. Στο τέλος Προσθέστε τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι το υπόλοιπο χυμό λεμονιού.