«Γράφοντας με εικόνες»

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
«Γράφοντας με εικόνες»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, την ημέρα γέννησης του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, οι μικροί φίλοι του δήμου Γαλατσίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Γράφοντας με εικόνες» από την παραμυθού Βασιλεία Βαξεβάνη και τον κομίστα Μιχάλη Διαλυνά.
Τα παιδιά στην αρχή άκουσαν με προσοχή τις οδηγίες του κομίστα και της παραμυθούς για τη δημιουργία των κόμικς και στη συνέχεια συμμετείχαν στο παραμύθι ανακαλύπτοντας το μαγικό κόσμο των εικονογραφημένων ιστοριών, καθώς και ότι το να σχεδιάζεις κόμικς είναι το ίδιο διασκεδαστικό, όσο και το να τα διαβάζεις.
Έπειτα μοιράστηκαν στα παιδιά φύλλα δραστηριοτήτων πάνω στα οποία σχεδίασαν και χρωμάτισαν τις δικές τους φιγούρες. Τα παιδιά έφυγαν ενθουσιασμένα από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την παρουσίαση του βιβλίου «Στο Κοτέτσι» της Πηνελόπης Δέλτα, την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 11:00, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαλατσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή