Βόλτα μέχρι το Φλοίσβο έκαναν οι Ποδηλάτες Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Βόλτα μέχρι το Φλοίσβο  έκαναν οι Ποδηλάτες Γαλατσίου

Πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού τους κάθε Δευτέρα, στο Παλιό Τέρμα, στις 7 το απόγευμα οι Ποδηλάτες Γαλατσίου. Έτσι τη βδομάδα που μας πέρασε έκαναν πετάλι μέχρι τη Μαρίνα του Φλοίσβου, καλύπτοντας μια διαδρομή 32 χιλιομέτρων.

Η μέρα μεγαλώνει, ο καιρός ανοίγει και οι Ποδηλάτες Γαλατσίου αυξάνονται και πληθύνονται. Την Δευτέρα 1η Απριλίου, έξω από τα Goody’s στο Παλιό Τέρμα Γαλατσίου μαζεύτηκαν 45 ποδηλάτες, οι οποίοι από την πόλη μας ποδηλατοδρόμησαν μέχρι τη Μαρίνα του Φλοίσβου και κάλυψαν μια απόσταση 32 χιλιομέτρων.
Ο καιρός ήταν ιδανικός και η διαδρομή μοναδική: πέρασαν μέσα από το ιστορικό κέντρο, την Πλάκα, το Θησείο, τα Πετράλωνα, αποφεύγοντας όσο αυτό ήταν δυνατό τους κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους. Και όπως πάντα, κινήθηκαν με απόλυτη ασφάλεια, τηρώντας τους κανόνες που απαιτούν κράνος, φωτάκια μπροστά και πίσω στο ποδήλατο και σεβασμό στους πεζούς.
Η φωτογραφία πάντως μιλάει από μόνη της και μαρτυρά το κέφι, τη ζωντάνια και την ενθουσιώδη, φιλική ατμόσφαιρα που υπάρχει στους Ποδηλάτες Γαλατσίου.
Να θυμίσουμε πως οι ποδηλατοβόλτες πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 7 το απόγευμα με σημείο συνάντησης και αφετηρία το Παλιό Τέρμα Γαλατσίου (Λ. Γαλατσίου και Βεΐκου).
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Κωνσταντίνο Γεράκη στο 6972095334 ή πληκτρολογήστε στο Facebook: ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή