Νίκη στον α’ τελικό για τις Νεάνιδες της ΑΕΣ Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Νίκη στον α’ τελικό  για τις Νεάνιδες  της ΑΕΣ Γαλατσίου

Σε ένα παιχνίδι πραγματικό τελικό, οι Νεάνιδες της ΑΕΣ Γαλατσίου κέρδισαν στο Γαλάτσι την ομάδα του Παναθηναϊκού με 63-61, και πήραν κεφάλι στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος Νεανίδων ΕΣΚΑ με 2-1 νίκες.

Το πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι παρακολούθησαν 200 περίπου φίλαθλοι και των δύο ομάδων, που αποζημιώθηκαν από το θέαμα των κυριών του παρκέ, με τον καλύτερο τρόπο.
Από την ομάδα του Γαλατσίου, κορυφαία η Στέλλα Φουράκη με 34 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνση από το νέο αίμα της ομάδας τις αδερφές Αγγελική και Σταυριανή Βιντζιλαίου, με τη δεύτερη να δίνει 3 εκπληκτικές assists στο πρώτο ημίχρονο και να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι στο τελευταίο λεπτό. Θετική και η παρουσία των άλλων κοριτσιών του Ακη Χρυσικάκη.
Από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πέτυχε 7 τρίποντα, κορυφαία η Χριστινάκη, ενώ πολύ καλές και οι Λαψανά, Πριόνα, Ακριβού.
Δεκάλεπτα: 18-16, 38-35, 51-48, 63-61
– ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Χρυσικάκης): Κόκιου, Βιντζιλαίου Α. 4, Φουράκη Β.4, Δαμουλάκη, Βιντζιλαίου Σ 4, Ζυγογιάννη 9 (1), Παπαδάκη 2, Κατσανεβάκη, Γεωργιάδη 4, Μαντζώρου, Τσαμουρά, Φουράκη Σ. 34.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Παναγόπουλος): Χριστινάκη 20, Λαψανά 11 (3), Πριόνα 13 (3), Κολοσιώνη 1, Τολιοπούλου,Μαρτζακλή, Λεντζάκη 7, Αραβίδη, Κακούρη, Κατσιμάρδου, Ακριβού 9 (1).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή