Ο δικηγόρος του Prince δηλώνει ότι ο τραγουδιστής ακολουθούσε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

ΚΟΣΜΟΣ
Ο δικηγόρος του Prince δηλώνει ότι ο τραγουδιστής ακολουθούσε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ο για πολλά χρόνια δικηγόρος του Prince δήλωσε ότι ο θάνατος του τραγουδιστή ήταν ένα μεγάλο σόκ και πως ο σούπερσταρ ακολουθούσε έναν υγιεινό τρόπο ζωής,καταρρίπτοντας τις φήμες ότι είχε εξάρτηση από φάρμακα.

Ο Prince βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 57 ετών.Πραγματοποιήθηκε αυτοψία από την αστυνομία αλλά τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν σε μερικές εβδομάδες.Δεν βρέθηκε καμία ένδειξη αυτοκτονίας.

Ο δικηγόρος  Londell McMillan γνώριζε τον Prince για 25 χρόνια και κάποια στιγμή ήταν μάνατζερ του.Σε μια τηλεφωνική συνέντευξη δήλωσε ότι είχε μιλήσει μαζί του τη Κυριακή πρίν πεθάνει,αφού το αεροπλάνο του τραγουδιστή είχε πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας του Prince.

Ο Prince διαβεβαίωσε τον McMillan ότι ήταν καλά.
Μια ιστοσελίδα,επικαλούμενη ανώνυμες πηγές,ανέφερε ότι o Prince λάμβανε θεραπεία για υπερβολική δόση ενός ισχυρού παυσίπονου ενώ ταξίδευε για το σπίτι του μετά από συναυλίες στην Ατλάντα την προηγούμενη εβδομάδα.Η ιστοσελίδα επίσης αναφέρει ότι το αεροπλάνο του τραγουδιστή έκανε αναγκαστική προσγείωση στις 15 Απριλίου στο Moline στο Illinois,όπου και νοσηλεύτηκε για λίγο.Ο Prince είχε αναβάλλει τις συναυλίες στην Ατλάντα επικαλούμενος ασθένεια αλλά τις πραγματοποίησε στις 14 Απριλίου.

Όταν ο McMillan ρωτήθηκε για όσα ανέφερε η ιστοσελίδα δήλωσε ότι μπορεί ο Prince να έπαιρνε κάποια αγωγή κατά καιρούς αλλά δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να προκαλέσει ανησυχία.

“Όλοι οι άνθρωποι παίρνουν φάρμακα.Το ερώτημα είναι αν χρησιμοποιούνται με επικίνδυνο τρόπο.Ο Prince ήταν χορτοφάγος και γνωστός για τον υγιεινό τρόπο ζωής του” είπε ο McMillan.

“Όποιος γνώριζε τον Prince ήξερε πολύ καλά ότι δεν βρισκόταν πότε υπό την επήρεια φαρμάκων.Αυτό είναι ηλίθιο.Κάνεις δεν είδε ποτέ τον Prince και είπε ότι είναι φτιαγμένος”

Ο McMillan επίσης δήλωσε ότι ο Prince είχε μια καταπληκτική ζωή.Απολάμβανε τη ζωή.Περνούσε πολύ καλά.

“Είμαι σοκαρισμένος και συγκλονισμένος” είπε ο McMillan που ήταν παρών στη κλειστή τελετή το Σάββατο που ο Prince αποτεφρώθηκε.

“Ήταν πολύ τρυφερός και ξεχωριστός.Σοβαρός και ευγνώμων.Νομίζω θα ήταν περήφανος για το τρόπο που γιορτάσαμε τη ζωή του”.

πηγη:http://http//www.cbsnews.com/news/prince-lawyer-clean-and-healthy-lifestyle/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή