Πίτα με βραβεύσεις για την Ένωση Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πίτα με βραβεύσεις για την Ένωση Γαλατσίου

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στο κλειστό Γυμναστήριο του Άλσους Βέικου, η Αθλητική Ένωση Γαλατσίου έκοψε την καθιερωμένη της πίτα.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Τάσος Πασπάλας ξεκίνησε την ομιλία του με μια σύντομη ιστορική αναδρομή της «Αθλητικής Ένωσης Γαλατσίου», που φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια ζωής. Αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που παρέλαβε από τον προκάτοχό του κ. Δημήτρη Παντελιά και υποσχέθηκε με τις γνώσεις του, την εμπειρία αλλά και το προσωπικό του στίγμα να βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξη της Ένωσης.
Τόνισε πως «στον αθλητισμό πλέον γονείς και παράγοντες, υποκαθιστούν την αυτονόητη υποχρέωση μιας ανύπαρκτης πολιτείας».
Ευχαρίστησε τους προπονητές των τμημάτων βόλεϊ, Δήμο Νικόπουλο, Στεφανία Μάρκου, Γιάννη Ρεμούνδο, Νίκη Λινάρδου, τους προπονητές του τμήματος ρυθμικής γυμαναστικής Μαρία Αντύπα, Βικτώρια Γώγου, Θεόδωρο Τσιορνέα και Χριστίνα Καλτσά, τους προπονητές του τμήματος μπάσκετ, Άκη Χρυσικάκη, Αντώνη Ανδριόπουλο και Χριστίνα Γιαννούλη, καθώς και τους εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις του κλειστού Γυμναστηρίου, και τον πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Μανώλη Πρωτονοτάριο για την αμέριστη συμπαράσταση. Τέλος, ευχαρίστησε τα Φροντιστήρια «Άλκιμο» που είναι ο χορηγός της Ένωσης.
Αναφέρθηκε στις πανελλήνιες πρωτιές και γενικά στις εξαιρετικά υψηλές επιτυχίες και διακρίσεις των παιδιών σε όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων. Επιτυχίες που, όπως είπε, γεμίζουν με άγχος την Ένωση διότι είναι δυσανάλογες των ταμειακών τους δυνατοτήτων. Δράττοντας την ευκαιρία ζήτησε από τον Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεισφέρει όπως και πέρυσι, στα έξοδα συμμετοχής της Ένωσης στα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Τέλος με δυο λόγια αναφέρθηκε στον ακούραστο εργάτη και στυλοβάτη της Ένωσης Γιάννη Κατσώνη, που για 35 συναπτά έτη έχει προσφέρει ακούραστα όπως είπε, πολύ περισσότερα στην Ένωση από ότι στην οικογένειά του.
Κατά την διάρκεια της τελετής η Ένωση Βράβευσε τον Ίκαρο Πετρόπουλο για την πολύχρονη προφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Ακολούθησαν τιμητικές διακρίσεις στις μαθήτριες που πέτυχαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, Παγώνη Κατερίνα, Κώττη Αλεξάνδρα Δόμπρετς, Κωστοπούλου Αλίκη, Κεχαγιά Κων/να, Φουράκη Στέλλα, Παπαδάκη Αφροδίτη, Κανελλοπούλου Χριστίνα, Καλογεράκη Ιωάννα, Μαντέλλου Διώνη. Επίσης βραβεύτηκαν ο Αντώνης Αντωνίου για την προσφορά του και την συνέπεια στην ομάδα βόλεϊ, η ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής για τις πανελλήνιες και διεθνής διακρίσεις της, η ομάδα βόλεϊ γυναικών για την 3η θέση, η ομάδα παγκορασίδων μπάσκετ και ο προπονητής της Αντώνης Ανδριόπουλος για την 1η θέση, η ομάδα Νεανίδων Μπάσκετ και ο προπονητής της Άκης Χρυσικάκης επίσης για την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Από την πλευρά των επισήμων το παρών έδωσαν οι Κωνσταντίνος Δήμος, Μανώλης Πρωτονοτάριος, Χριστίνα Μπούρα η οποία τελεί και χρέη αντιπροέδρου της Ένωσης, Γιάννης Μανιάτης, Θανάσης Μπούρας, Κώστας Ζώμπος, Βασίλης Δερεδίνης, Αυλωνίτη Ελένη, Ζέρβα Έλενα και Γρηγόρης Χαραλαμπίδης.

Πήγαινε στην κορυφή