Κάλιο αργά…

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Κάλιο αργά…

Έχουν περάσει πάνω από 3 μήνες που είχαμε γράψει για το παρτέρι στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Καποδιστρίου, το οποίο όταν ποτίζεται ή βρέχει γεμίζει το πεζοδρόμιο με λασπόνερα διότι δεν υπήρχε ένα μικρό στηθαίο να τα συγκρατήσει.
Προχθές είδα, επιτέλους, ότι ξεκίνησε το έργο για να λυθεί το πρόβλημα. Μακάρι να προχωρήσει ο Δήμος και στην επίλυση κι άλλων τέτοιων μικρών προβλημάτων, τα οποία έχει αναφέρει στο παρελθόν ο «Παλμός», για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών μας.

Στο ΠΑΣΟΚ

είδαν και αποείδαν ότι
δεν ασχολείται κανένας μαζί τους
και κυκλοφόρησαν ένα
προσυνεδριακό ερωτηματολόγιο
για το ποιοί είναι και πού πάνε.
Ρωτάνε δε τους συνέδρους
να απαντήσουν για τη φυσιογνωμία του κόμματος. Το θέλουν
κεντροαριστερό, σοσιαλιστικό,
σοσιαλδημοκρατικό, πατριωτικό κλπ.
Δουλειά δεν είχε ο διάολος…

Θα ήθελα να επισημάνω
στους υποψήφιους δημάρχους,

οι οποίοι σκέφτονται ή έχουν αποφασίσει να διεκδικήσουν το δημαρχικό θώκο στο Γαλάτσι, ότι θα πρέπει, επιτέλους, να αρχίσουν να ξεδιπλώνουν τα σχέδιά τους και το όραμά τους για την πόλη μας.
Να έχουν υπόψιν τους ότι ο πολιτικός χρόνος ποτέ δεν είναι αρκετός. Ειδικά όσοι από αυτούς πρόκειται να εκτεθούν για πρώτη φορά στη διαδικασία, θα έπρεπε να είχαν ήδη ξεκινήσει την προεκλογική τους δραστηριότητα.
Τους ενημερώνω πάντως ότι όποτε και να το αποφασίσουν, οι σελίδες του «Παλμού» θα είναι στη διάθεσή τους να φιλοξενήσουν τις θέσεις τους για τα προβλήματα που απασχολούν τους Γαλατσιώτες.

Όταν ψήφιζαν στα 18 τους, ήταν ώριμοι και υπεύθυνοι πολίτες.
Και σήμερα στα 22 τους με τα Καλάζνικοφ στα χέρια
 είναι παιδιά.

Όπως αναφέρουν όλα τα ΜΜΕ…
…σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περιοίκων του διαμερίσματος της οδού Ελ Αλαμέιν, την παρέα των συλληφθέντων για τη συμμετοχή τους στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς», επισκέπτονταν μια γυναίκα μ’ ένα τζιπ Πόρσε Καγιέν και προφανώς κάτοικος βορείων προαστίων.
Όπως κάτοικοι βορείων προαστίων είναι και τα «μικρά» με τα καλάζνικοφ.
(Αυτά βλέπει ο φαρμακοχέρης και κοντεύει να τρελαθεί!)

Στην Ελλάδα μέχρι τα 30 θεωρείσαι παιδί και από τα 45 και μετά συνταξιούχος.

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου όταν ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τα μπλόκα των αγροτών στον Ορχομενό,
τους είπε, μεταξύ άλλων: «Έχουν γίνει λάθη στο παρελθόν και για να πούμε τα πράγματα με
τ’ όνομά τους και σεις έχετε κάνει λάθη. Και η αριστερά φταίει γιατί στην κρίσιμη στιγμή δεν έπρεπε να ζητάμε “όλα τα κιλά όλα τα λεφτά”. Έπρεπε να ζητάμε προοπτική, έπρεπε να ζητάμε να στηριχθεί
η οικονομία μας, όχι στις φούσκες και στα δάνεια, αλλά να στηριχθεί στην παραγωγή.»
(Καιρός να αναφωνήσει και το “mea culpa” του Ανδρέα.)

Από τις γιάφκες της 17 Νοέμβρη στα Σεπόλια και στην Κολάτσιου, περάσαμε στα κρησφύγετα των «Πυρήνων της Φωτιάς» σε Ψυχικό και Χαλάνδρι. Ε, όπως και να το κάνεις είναι κι αυτό μια πρόοδος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή