Τα ΚΑΠΗ έκοψαν την πίτα τους

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Τα ΚΑΠΗ έκοψαν την πίτα τους

Μαραθώνιος πιτών για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Γαλατσίου, τα οποία την προηγούμενη βδομάδα έκοψαν τις πίτες τους, καλωσορίζοντας έτσι το νέο έτος.

Tο… χορό των πιτών άνοιξε το 3ο ΚΑΠΗ Γαλατσίου επί της Ελ. Βενιζέλου όπου παρουσία δημοτικών συμβούλων και πλήθους μελών, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Αγαμέμνων Χριστοδούλου ευχήθηκε καλή χρονιά και εξέφρασε τη σιγουριά του για την άψογη συνεργασία με το προσωπικό και τα μέλη των ΚΑΠΗ, πάντοτε με σεβασμό στην τρίτη ηλικία.
Παρών, όπως άλλωστε και σε όλες τις εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας, και ο νεοεκλεγείς αντιπρόεδρος του Οργανισμού Γεώργιος Βιντζιλαίος που ευχήθηκε με τη σειρά του υγεία σε όλους και υποσχέθηκε να τιμήσει τη θέση που του απέδωσε ο δήμαρχος Κυριάκος Τσίρος.
Ο κ. Νικόλαος Βάσιλας ήταν το τυχερό μέλος του 3ου ΚΑΠΗ που κέρδισε το φλουρί, το οποίο συνοδεύεται από μια δωρεάν ημερήσια εκδρομή για δύο άτομα, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Μαυρογιάννης Travel.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2ου ΚΑΠΗ στην οδό Πυθαγόρα.
Η κα Μοσχονά, μέλος της πολιτιστικής ομάδας του Δήμου, έκανε σύντομη αναφορά στην ανάγκη ύπαρξης των ΚΑΠΗ, ειδικά τώρα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε καθώς υπάρχει αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία, όπως είπε, και ύστερα ακολούθησε χορευτικό από την ομάδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.
Το τυχερό μέλος του 2ου ΚΑΠΗ που έτυχε το φλουρί ήταν ο κ. Γεώργιος Κασάπης.
Στο 4ο ΚΑΠΗ, την εκδήλωση για την κοπή της πίτας προλόγισε ο εκπρόσωπος των μελών κ. Βασίλειος Φατούρος, ενώ το φλουρί, το οποίο συνοδεύεται από τη δωρεάν ημερήσια εκδρομή, κέρδισε το μέλος, κ. Ανδρέας Βάλλας.
Και οι πίτες ολοκληρώθηκαν με το 1ο ΚΑΠΗ όπου το καλωσόρισμα προς όλους ανέλαβε το μέλος της τετραμελούς επιτροπής του Κέντρου κ. Ιωάννης Χρονόπουλος και παρέδωσε τη σκυτάλη στην κα Ευθαλία Μαβίλη, η οποία απήγγειλε κρητικές μαντινάδες.
Στις εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Τσιρώνης, οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Δήμος, Κανέλλος Κούλης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Μανώλης Πρωτονοτάριος, η πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σοφία Λεπίδα – Ντάγλα και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Ζώμπος (Τεχνικών Υπηρεσιών), Χριστίνα Μπούρα (Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων). Από την αντιπολίτευση το παρών έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Μαγκανάρης, Ιωάννης Σιδερής και η Έλενα Ζέρβα – Γκιουρτζιάν.
Παιδιά, και του χρόνου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή