Ψηφίστηκαν τα Δ.Σ. των νομικών προσώπων

Τα μέλη των τεσσάρων Νομικών Προσώπων του Δήμου Γαλατσίου ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίασή του. Τα μόνα πρόσωπα που παρέμειναν στις θέσεις τους είναι ο κ. Μανώλης Πρωτονοτάριος, ο οποίος συνεχίζει και για την επόμενη διετία να ηγείται του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου και η κα Σοφία Λεπίδα – Ντάγλα, η οποία παραμένει πρόεδρος των δύο Σχολικών Επιτροπών, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ας δούμε όμως αναλυτικά ποιοί απαρτίζουν πλέον τα διοικητικά συμβούλια των ΝΠΔΔ του Δήμου Γαλατσίου.

Aπό δεκαπέντε (15) τακτικά και έξι (6) αναπληρωματικά μέλη απαρτίζεται ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γαλατσίου – Βασίλης Παπαδιονυσίου, τα οποία είναι οι:
Πρόεδρος: Πρωτονοτάριος Μανώλης
Αντιπρόεδρος: Αλιμπέρτη Μαρία
Τακτικά μέλη: οι δημοτικοί σύμβουλοι Κομπότης Ιωάννης, Παναγιωτακόπουλος Ευθύμιος, Μπούρα Χριστίνα, Αυλωνίτου Ελένη, Κάζαγλη Νατάσα, Ζέρβα – Γκιουρτζιάν Έλενα, οι δημότες Μάνος Γεώργιος, Καρτσώλης Παναγιώτης, Βαρούχας Παναγιώτης, Καλεσάκη Αρετή, Κατσώνης Ιωάννης, Ισπανόπουλος Σταμάτης, και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Κοντός Κωνσταντίνος.
Αναπληρωματικά μέλη: οι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμος Κωνσταντίνος, Παπαδιονυσίου Χριστίνα, Αγγελής Κωνσταντίνος, οι δημότες Κυριακάκης Κωνσταντίνος, Παρτίδας Ιωάννης και η εκπρόσωπος των εργαζομένων Αβερκίου Δωροθέα.
Δεκαπενταμελές και το Δ.Σ. του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Γαλατσίου, το οποίο έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Χριστοδούλου Αγαμέμνων
Αντιπρόεδρος: Βιντζηλαίος Γεώργιος
Τακτικά μέλη: οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλιμπέρτη Μαρία, Δήμος Κωνσταντίνος, Μπούρα Χριστίνα, Καπέλης Γεώργιος, Σιδερής Ιωάννης, Χαραλαμπίδης Γρηγόρης, οι δημότες Αγγελόπουλος Βασίλειος, Πάτσης Νικηφόρος, Γιαννικόπουλος Κωνσταντίνος, Διαμαντοπούλου Ευαγγελία, Σάκκου – Καρρά Ευαγγελία, Κατσούλας Δημήτριος και η εκπρόσωπος των εργαζομένων Καραχάλιου Ουρανία.
Αναπληρωματικά μέλη: οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκου Νικόλαος, Λεπίδα – Ντάγλα Σοφία, Δερεδίνης Βασίλειος, οι δημότες Κυριακάκης Κωνσταντίνος, Παρτίδας Ιωάννης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Μιχελής Αγαμέμνων.
Δύο είναι πλέον οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Γαλατσίου, μία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και άλλη μία Δευτεροβάθμιας. Το Δ.Σ. της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης απαρτίζουν οι:
Πρόεδρος: Λεπίδα – Ντάγλα Σοφία
Αντιπρόεδρος: Παπαδιονυσίου Χριστίνα
Τακτικά μέλη: οι δημοτικοί σύμβουλοι Κούλης Κανέλλος, Ανδρής Σταμάτης, Μπουγιούκας Ευάγγελος, Μαγκανάρης Νικόλαος, Καπέλης Γεώργιος, Παπαδοκωστόπουλος Άρης, οι διευθυντές σχολείων Παπαδημητρίου Μαρία, Γκόγκας Γεώργιος, Βιτζηλαίου Ελισσάβετ, από την Ένωση Γονέων ο Καρεκλάς Ιωάννης και οι δημότες Φλεριανού – Μπουντουβή Σταυρούλα, Μιχαλόπουλος Ηλίας και Μπαϊμπά Βασιλική.
Αναπληρωματικά μέλη: οι δημοτικοί σύμβουλοι Βιντζηλαίος Γεώργιος, Χριστοδούλου Αγαμέμνων, Ρωμανός Ιωάννης, η διευθύντρια σχολείου Οικονόμου Ελένη, από την Ένωση Γονέων η Τούντα Φανή και η δημότισσα Αθανασίου Γεωργία.
Την Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης απαρτίζουν οι:
Πρόεδρος: Λεπίδα – Ντάγλα Σοφία
Αντιπρόεδρος: Δήμου Κωνσταντίνος
Τακτικά μέλη: οι δημοτικοί σύμβουλοι Παπαδιονυσίου Χριστίνα, Ανδρής Σταμάτης, Μπουγιούκας Ευάγγελος, Σιδερής Ιωάννης, Αγγελής Κωνσταντίνος, Αυλωνίτου Ελένη, οι διευθυντές σχολείων Κοκκίνης Κωνσταντίνος, Σταθόπουλος Βασίλειος, από την Ένωση Γονέων Ξυπολιά Θεοδώρα, οι δημότες Μανδηλαράς Πέτρος, Ντάγλας Κωνσταντίνος, Τσιβόλας Παντελής και ο μαθητής Μιχαήλ Θεόπιστος.
Αναπληρωματικά μέλη: οι δημοτικοί σύμβουλοι Βιντζηλαίος Γεώργιος, Κούλης Κανέλλος, Δερεδίνης Βασίλειος, Χαραλαμπίδης Γρηγόρης, ο διευθυντής σχολείου Κερασιώτης Σεραφείμ, από την Ένωση Γονέων ο Ασλανίδης Κωνσταντίνος, η δημότισσα Φλαμιάτου Σοφία και η μαθήτρια Μπούρα Μαρία.
Στο νέο Δ.Σ. της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας Διαχείρισης Ακινήτων Δήμου Γαλατσίου ορίστηκαν οι εξής:
Πρόεδρος ο Ανδρής Σταμάτης και ως μέλη ο Ρωμανός Ιωάννης, δημοτικός σύμβουλος, και οι δημότες Κυριακάκης Κωνσταντίνος, Παρτίδας Ιωάννης, Κασιέρη Άννα, Μπελίτσης Γεώργιος και Νεοφώτιστος Παναγιώτης.
Τέλος, να σημειώσουμε πως ο δήμαρχος μπορεί να αναθέτει, χωρίς αμοιβή, την εποπτεία και το συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του δήμου σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Έτσι, σε εφαρμογή αυτού ο κ. Τσίρος όρισε τους ακόλουθους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους ως υπεύθυνους συγκεκριμένων δράσεων:
– Τον Μανιάτη Ιωάννη ως υπεύθυνο πρασίνου και περιβάλλοντος.
– Τον Ζώμπο Κωνσταντίνο ως υπεύθυνο τεχνικής υπηρεσίας και εθνικών – ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
– Τον Μπούρα Αθανάσιο υπεύθυνο του τομέα υγείας.
– Την Κιτσίνη Γεωργία υπεύθυνη κοινωνικής υπηρεσίας.
– Την Μπούρα Χριστίνα ως υπεύθυνη γραφείου τύπου και δημοσ. σχέσεων
– Τον Παναγιωτακόπουλο Ευθύμιο υπεύθυνος Κ.Ε.Π.
– Τον Κομπότη Ιωάννη υπεύθυνο διοικητικού (αδειοδότηση καταστημάτων και ρύθμιση εμπορικών δραστηριοτήτων).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή