Ορίστηκαν οι Aντιδήμαρχοι

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ορίστηκαν οι Aντιδήμαρχοι

Οι Χριστίνα Παπαδιονυσίου, Ευάγγελος Μπουγιούκας, Νικόλαος Νίκου, Κωνσταντίνος Δήμου και Κανέλλος Κούλης είναι οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης στους οποίους εμπιστεύθηκε καθήκοντα αντιδημάρχου για τα επόμενα δύο χρόνια ο δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος. Αντιμισθία θα λαμβάνουν μόνον οι τρεις πρώτοι.

Η κα Χριστίνα Παπαδιονυσίου αναλαμβάνει την εποπτεία και το συντονισμό της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης και του Γραφείου Ενημέρωσης Καταναλωτών (Δημοτών).
Επίσης, την υπογραφή των πάσης φύσεως εγγράφων, πιστοποιητικών και αποφάσεων του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης (πλην αποφάσεων πολιτογράφησης και βεβαιώσεων μονίμου κατοικίας) και των πάσης φύσεως εγγράφων διοικητικής εκτέλεσης, κοινοποιήσεις εγγράφων στον ΟΑΕΔ, ανανεώσεις συμβάσεων, απολύσεις κλπ. και φυσικά τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής και επικύρωσης αντιγράφων καθώς και την τέλεση πολιτών γάμων.
Η κα Παπαδιονυσίου θα λαμβάνει αντιμισθία.
Ο κ. Ευάγγελος Μπουγιούκας αναλαμβάνει την εποπτεία και το συντονισμό των πάσης φύσεως οικονομικών θεμάτων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Γαλατσίου εκτός του Γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
Επίσης, καθήκον του είναι η έγκαιρη βεβαίωση και είσπραξη των πάσης φύσεως εσόδων του Δήμου, συμπεριλαμβανομένων και αυτών από τις δαπάνες κατασκευής αγωγών αποχέτευσης, κρασπεδορείθρων και πεζοδρομίων. Επιπλέον, αναλαμβάνει την υπογραφή των εγγράφων και βεβαιώσεων που εκδίδονται από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, των μισθοδοτικών καταστάσεων και ενταλμάτων πάσης φύσεως του Δήμου και των βεβαιωτικών καταλόγων και βεβαιωτικών σημειωμάτων.
Τέλος, τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής και επικύρωσης αντιγράφων καθώς και την τέλεση πολιτικών γάμων.
Ο κ. Μπουγιούκας θα λαμβάνει αντιμισθία.
Ο κ. Νικόλαος Νίκου αναλαμβάνει ως αρμοδιότητες την εποπτεία, τον έλεγχο και την παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας των Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου καθώς και την υπογραφή πάσης φύσεως εγγράφων του Τμήματος πλην χρηματικών ενταλμάτων. Επίσης, τη θεώρηση του γνήσιου υπογραφής και επικύρωσης αντιγράφων καθώς και την τέλεση πολιτικών γάμων.
Ο κ. Νίκου θα λαμβάνει αντιμισθία.
Ο κ. Κωνσταντίνος Δήμου αναλαμβάνει την εποπτεία, τον έλεγχο και την παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας του μορφωτικού κέντρου πολιτών Γαλατσίου, της ενισχυτικής διδασκαλίας και του κέντρου Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων, την εποπτεία του Γραφείου Πληροφορικής και φυσικά κι εκείνος τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής και επικύρωσης αντιγράφων καθώς και την τέλεση πολιτικών γάμων.
Επιπλέον ο κ. Δήμου ορίζεται ως αναπληρωτής Δημάρχου σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του κ. Τσίρου ενώ δεν θα λαμβάνει αντιμισθία αλλά θα συνεχίσει να πληρώνεται κανονικά από την οργανική του θέση.
Ο κ. Κανέλλος Κούλης αναλαμβάνει την εποπτεία και το συντονισμό της εύρυθμης και αποδοτικής λειτουργίας της Δημοτικής Αστυνομίας. Επίσης, τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής και επικύρωσης αντιγράφων καθώς και της τέλεσης πολιτικών γάμων.
Ο κ. Κούλης δεν θα λαμβάνει αντιμισθία αλλά θα συνεχίσει να πληρώνεται κανονικά από την οργανική του θέση.
Η θητεία και των πέντε αντιδημάρχων λήγει στις 31 Αυγούστου 2014.

Πήγαινε στην κορυφή