Αττική Οδός: Κλειστές η έξοδος προς Λ. Ηρακλείου στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και η είσοδος από Λ. Κύμης στο ρεύμα προς Ελευσίνα

ΕΛΛΑΔΑ
Αττική Οδός: Κλειστές η έξοδος προς Λ. Ηρακλείου στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και η είσοδος από Λ. Κύμης στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Αττική Οδός: Κλειστές λόγω εργασιών η έξοδος προς Λ. Ηρακλείου στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και η είσοδοςαπόΛ. Κύμης στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 07/08 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 08/08:

Κλειστές λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνουν από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 07/08/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 08/08/2023:
1. η έξοδος προς Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9) στηνκατεύθυνση προς Αεροδρόμιο καθώς και
2. η είσοδος απόΛ. Κύμης (είσοδος10) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια των εν λόγω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν:
1. για την πρώτη περίπτωση την έξοδοτου κόμβου Μεταμόρφωσης (έξοδος 8)ήτην έξοδο προς Λ. Κύμης (έξοδος 10) και
2. για τη δεύτερη περίπτωση τις εισόδους από Λ. Κηφισίας (είσοδος 11) ή από Λ. Ηρακλείου (είσοδος 9).
Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic).Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή