Ο Δήμος Ζωγράφου εγκαινίασε γήπεδο μπάσκετ

Δήμος Ζωγράφου
Ο Δήμος Ζωγράφου εγκαινίασε γήπεδο μπάσκετ

Ανακοίνωση Δήμου Ζωγράφου:

Τα εγκαίνια του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στην οδό Αστερίου, ένα έργο που στόλισε την περιοχή και η ανακατασκευή του αποτελούσε χρόνιο αίτημα των Ζωγραφιωτών, πραγματοποιήθηκαν μέσα σε εορταστικό κλίμα. Tην κορδέλα έκοψαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργος Γιαννακόπουλος.
Μέσα στο εορταστικό κλίμα εντάχθηκαν οι αγώνες 3on3 μπάσκετ ηλικιών U-14 & U-16 καθώς και διαγωνισμοί βολών για την ηλικία U-14 και τριπόντων για την κατηγορία U-16. Η εορταστική βραδιά έκλεισε με τις βραβεύσεις των νικητών.
Το νέο γήπεδο έχει δοθεί για χρήση στα σωματεία της πόλης αλλά και στους δημότες και ήδη έχει μετατραπεί σε μία αθλητική κυψέλη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής Δήμαρχος, Θεοδωρος Μετικαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμος Μπουλούκος, ο Αντιπρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Κώστας Αλεξανδρής, η Πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, ο Πρώην Δήμαρχος Γιάννης Καζάκος και ο θρύλος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, Νίκος Σαργκάνης, οι οποίοι βράβευσαν τους αθλητές.
Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη.

Για περισσότερες πληροφορίες
https://www.zografou.gov.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή