Ο λόγος στην Τροχαία – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Ο λόγος στην Τροχαία – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Πολλές φορές γράφουμε, καταγγέλουμε, γκρινιάζουμε – και πολύ καλά κάνουμε! – για την αδιαφορία της διοίκησης του Δήμου στην επίλυση κάποιων μικρών προβλημάτων τα οποία, αν και μικρά, έχουν άμεση σχέση με την καθημερινότητα των πολιτών. Θα πρέπει όμως και οι πολίτες από την άλλη πλευρά να μην παραβιάζουν τα όποια μέτρα λαμβάνονται από τη δημοτική αρχή για τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Έχω αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν ότι στη Λ. Βεΐκου και στο ρεύμα εισόδου από την οδό Αιγοσθένων μέχρι την Ηνιόχου θα έπρεπε να απαγορευθεί η στάθμευση διότι, λόγω των έργων του μετρό, προκαλείται κυκλοφοριακό πρόβλημα. Πριν λίγες η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου τοποθέτησε στο συγκεκριμένο σημείο τα χαρακτηριστικά πορτοκαλί κολωνάκια απαγορεύοντας έτσι την στάθμευση. Αλλά, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, οι φίλοι οδηγοί έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια την απαγόρευση και τώρα παρκάρουν έξω από τα κολωνάκια!
Να σημειώσω ότι εδώ και πέντε μήνες σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το σημείο όπου είναι παρανόμως παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα, λειτουργεί το πάρκινγκ του Δήμου Γαλατσίου με δυνατότητα φιλοξενίας 195 οχημάτων και μάλιστα δωρεάν.
Αν και τις επόμενες ημέρες δεν υπάρξει συμμόρφωση, θα πρέπει το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας να αναλάβει δράση. Ίσως τότε οι ασυνείδητοι οδηγοί αποφασίσουν να παρκάρουν στο πάρκινγκ και όχι παρανόμως στο συγκεκριμένο σημείο της Λ. Βεΐκου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή