Το Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους επιστρέφει στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Το Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους επιστρέφει στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Το Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους επιστρέφει στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής: Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου στο Κλειστό της οδού Ζεφύρου

Νίκος Μπάμπαλος: «Σας καλώ να γεμίσουμε ενέργεια από τους αθλητές του Φεστιβάλ»

Το Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους, η ιστορική Γυμναστράδα, του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επιστρέφει φέτος για την 30η διοργάνωσή της, αυτό το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου στο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» (Ζεφύρου 21). Και το κάνει δυναμικά, καθώς σε αυτές τις δύο ημέρες, ξεκινώντας από τις 10.00 το πρωίέως το βράδυ, από το ταπί του Κλειστού θα περάσουν πάνω από 2000 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, εκπροσωπώντας περί τους 45 αθλητικούς συλλόγους και ομάδες σε ένα μοναδικό θέαμα αποτελούμενο από 80 προγράμματα γυμναστικών επιδείξεων που έχει οργανώσει το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου.
Αναλυτικό πρόγραμμα στο iraklio.gr. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.
Η φετινή Γυμναστράδα είναι αφιερωμένη στον Ελληνικό Πολιτισμό και πολλά από τα προγράμματα θα έχουν στοιχεία από τον πολιτιστικό πλούτο της χώρας μας.
Να σημειωθεί ότι στο Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής όλοι οι σύλλογοι, ομάδες, αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν χωρίς αντίτιμο.
«Μετά από το υποχρεωτικό διάλλειμα που μας επέβαλαν τα προηγούμενα χρόνια τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, το Φεστιβάλ Γυμναστικής του Δήμου μας επιστρέφει δυναμικά για να συναρπάσει το κοινό. Έχουμε ετοιμάσει ένα διήμερο γεμάτο θέαμα, αντάξιο της ιστορίας της Γυμναστράδας», το μήνυμα της αντιδημάρχου, Μαριάννας Ζούρου.
«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι που η Γυμναστράδα, το πλέον ιστορικό, αθλητικό δρώμενο του Δήμου μας, επιστρέφει. Σας καλώ όλους να θαυμάσουμε μαζί τα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, αλλά και όσους μέσα από τη Γυμναστική αισθάνονται και παραμένουν ακόμα παιδιά, να τους χειροκροτήσουμε και να κερδίσουμε από την ενέργειά τους. Άλλωστε, αυτή είναι και η πεμπτουσία του αγνού Αθλητισμού. Το κίνητρο, ο στόχος και ο σκοπός για τον οποίο έχουμε επιλέξει να δυναμώσουμε αυτό το Φεστιβάλ και να το κάνουμε χρόνο με τον χρόνο καλύτερο», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή