Αποσύρεται το Πράσινο Κίνημα από τις Εθνικές Εκλογές του Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αποσύρεται το Πράσινο Κίνημα από τις Εθνικές Εκλογές του Ιουνίου

Ανακοίνωση Πράσινο Κίνημα:

Το Πράσινο Κίνημα ανακοινώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023. Συγκρατεί τις δυνάμεις του και θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και στις Ευρωεκλογές του επόμενου χρόνου. Επίσης, αν προκύψουν και τρίτες Εθνικές Εκλογές τον Οκτώβριο θα είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε το παρών.

Καλούμε τους χιλιάδες “ψαγμένους” ψηφοφόρους του Πράσινου κινήματος να διαβάσουν τα προγράμματα των άλλων κομμάτων και να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Να προτιμήσουν αυτούς που έχουν συγκεκριμένες πράσινες πολιτικές και να απορρίψουν τους εθνομηδενιστές. Να απορρίψουν αυτούς που λένε ότι “δεν έχει γίνει Γενοκτονία των Ποντίων” και “το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο”. Να σκεφτούν τι συμφέρει περισσότερο τη Δημοκρατία και ποιοι θα ήταν καλύτερο να εκπροσωπούνται στην επόμενη Βουλή.

Το Πράσινο Κίνημα θα συνεχίσει τον αγώνα του για την οικολογία με το επεξεργασμένο πράσινο σχέδιο που έχει εκπονήσει. Γιατί η προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος είναι στάση ζωής.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Go Green… για τη ζωή μας

Twitter
Facebook
Website

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή