7ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Άνω Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
7ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Άνω Γαλατσίου

Ανακοίνωση Σύλλογου Ανω Γαλατσίου:

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός και Αθλητικός Σύλλογος του Άνω Γαλατσίου, ιδρύθηκε από τους ίδιους τους κατοίκους της περιοχής στη δεκαετία του 1950 και μέχρι σήμερα δεν έχει πάψει να παλεύει για την λύση των τοπικών προβλημάτων, που αφορούν όλους τους κατοίκους.

Το 2018 δημιουργήθηκε με Αγάπη προς την κοινωνία και ιδιαίτερα προς τα παιδιά μας από μια μεγάλη ομάδα γονέων η ΄΄Στέγη του Εφήβου΄΄ στο Γαλάτσι, και η πρώτη ουσιαστικά 1ης σε όλη την Χώρα. Ένας χώρος σημαντικός για την δημιουργικότητα την δραστηριοποίηση και την ουσιαστική επικοινωνία των νέων μας μέσα από ομάδες που οργανώνονται από εξειδικευμένους ανθρώπους με την ανιδιοτελή και εθελοντική προσφορά τους.

Μετά από έξι συνεχείς επιτυχημένες διοργανώσεις, το ετήσιο Πολιτιστικό μας Φεστιβάλ είναι πλέον θεσμός. Ο σύλλογός μας σας προσκαλεί στο 7ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στο Πάρκο Ελεύθερου Λόγου, οδός Ορίων, Άνω Γαλάτσι – Άνω Κυψέλη
Σας περιμένουμε Το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 20:00, όπου θα παρουσιαστούν χορευτικά σχήματα παραδοσιακής μουσικής, από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους που προβάλουν την πολιτιστική μας κληρονομιά. Oι σύλλογοι που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους θα είναι οι εξής:
-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
-ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΄ΧΟΡΟ-ΑΧΛΙΣΤΟΣ΄ ΜΑΡΙΑΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΥ – ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΕΛΕΝΤΗ
-ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΛΑ – ΜΑΜΑΔΟΥ ΤΗΝΟΥ
Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκτονωθούν, να παίξουν και να πειραματιστούν μέσα από το Θεατρικό παιγνίδι. Στο χώρο της παιδικής χαράς η Θεατρική ομάδα το

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή