Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Γαλάτσι μέχρι τις 25 Ιουλίου λόγω των έργων του μετρό

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Γαλάτσι μέχρι τις 25 Ιουλίου λόγω των έργων του μετρό

Νέες ταμπέλες για προσωρινή αλλαγή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε νέα, τώρα, σημεία του Γαλατσίου τοποθετήθηκαν εξαιτίας εργασιών για την κατασκευή της Γραμμής 4 του μετρό της Αθήνας. Η πόλη μας τον τελευταίο χρόνο έχει την εικόνα ενός ατέλειωτου εργοτάξιου και εμείς – πεζοί και εποχούμενοι – που κυκλοφορούμε, εργαζόμαστε, ζούμε εδώ καλούμαστε να επιδείξουμε υπομονή και ψυχραιμία.

Οι νέες, λοιπόν, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τέθηκαν σε ισχύ από τις 25 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 25 Ιουλίου 2023, για όλο το 24ωρο, αφορούν τα παρακάτω οδικά τμήματα του Γαλατσίου και είναι οι εξής:
1) Σταδιακός περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος της Λ. Γαλατσίου και για μήκος 120,00 μ. περίπου, πριν την συμβολή της με την Λ. Βεΐκου / Αγ. Γλυκερίας με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Πρωτοπαπαδάκη.
2) Ολικός αποκλεισμός της οδού Ιπποκράτους με εξαίρεση την χρήση από τους παρόδιους και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης από οδό Αγ. Γλυκερίας και για μήκος 40 μ. περίπου.
3) Χαρακτηρισμός ως αδιεξόδου της οδού Ιπποκράτους και στο τμήμα αυτής από την εργοταξιακή κατάληψη έως την οδό Λυσίου.
4) Αντιδρόμηση της οδού Λυσίου από την οδό Γαλακηδών προς και έως την οδό Ιπποκράτους.
5) Απαγόρευση της δεξιάς στροφής των οχημάτων που κινούνται από την οδό Αγ. Γλυκερίας προς την οδό Ιπποκράτους.
6) Υποχρεωτική πορεία με στροφή δεξιά των οχημάτων που κινούνται στην οδό Λυσίου από την Λ. Γαλατσίου προς την οδό Ιπποκράτους.
7) Υποχρεωτική πορεία με στροφή αριστερά των οχημάτων που κινούνται στην οδό Λυσίου από την οδό Γαλακηδών προς την οδό Ιπποκράτους.
8) Υποχρεωτική πορεία ευθεία των οχημάτων που κινούνται στην οδό Ιπποκράτους από την εργοταξιακή κατάληψη προς την οδό Λυσίου.
9) Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων επί της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος της Λ. Γαλατσίου και Αγ. Γλυκερίας, σε όλο το μήκος της εργοταξιακής κατάληψης.
10) Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 40 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην Λ. Γαλατσίου και Αγ. Γλυκερίας στο τμήμα αυτού που καθορίζεται από τα 100 μ. πριν την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης και έως το πέρας αυτής.
11) Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην Λ. Γαλατσίου και Αγ. Γλυκερίας σε όλο το μήκος της εργοταξιακής κατάληψης.
12) Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην Λ. Γαλατσίου και Αγ. Γλυκερίας και στο τμήμα αυτού που καθορίζεται από τα 100 μ. περίπου πριν την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης και έως το πέρας αυτής.

Υπομονή, αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, και για αρκετό καιρό ακόμα ας είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά την διέλευσή μας από τα σημεία των εργασιών και ας υπακούμε την οδική σήμανση για να αποφύγουμε τα παρατράγουδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή