Η 19η Αγωνιστική Αργεντινής και η 9η Αγωνιστική Βραζιλίας στην υβριδική τηλεόραση του OPEN

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Η 19η Αγωνιστική Αργεντινής και η 9η Αγωνιστική Βραζιλίας στην υβριδική τηλεόραση του OPEN

Ανακοίνωση Open :

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας και η Υβριδική τηλεόραση του OPEN σας προσφέρει τα 8 καλύτερα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής από τις κορυφαίες λίγκες της Νότιας Αμερικής.
Για την 19η αγωνιστική της Liga Profesional Αργεντινής η πρωτοπόρος River Plate μπορεί να έχασε δύο βαθμούς στην έδρα της Velez, αλλά διατηρεί απόσταση 6 βαθμών από τη δεύτερη San Lorenzo η οποία υπέστη οδυνηρή ήττα από τη Barracas. Τώρα οι millonarios θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες υποδεχόμενοι στο Monumental τη σκληροτράχηλη Defensa y Justicia που διατηρεί μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, με 12 γκολ παθητικό.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής που θα μεταδοθούν απευθείας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.
19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6 03:30:ARSENAL – BOCAJRS ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6 01:00:ESTUDIANTES – BARRACAS ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6 22:30:RIVERPLATE – DEFENSAYJUSTICIAΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (Αλέξανδρος Ξενικάκης)
ΚΥΡΙΑΚΗ 4/6 20:00:SAN LORENZO – COLON ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Για την 9η αγωνιστική του Brasileiro Βραζιλίας η δεύτερη της βαθμολογίας Plameiras θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, και να διατηρήσει τουλάχιστον στους πέντε βαθμούς την απόσταση της από την πρωτοπόρο και σχεδόν αλάνθαστη φέτος Botafogo. Οι πρωταθλητές δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη ευκαιρία υποδεχόμενοι στο Alianz Parque την ουραγό Coritiba που παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει γευθεί ακόμη τη χαρά της νίκης.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας που θα μεταδοθούν απευθείας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/6 00:30: ATHLETICO PARANAENSE – BOTAFOGO ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 4/6 22:00: FLUMINENSE – RED BULL BRAGANTINO ΑΓΓΛΙΚΗΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 5/6 00:30:PALMEIRAS – CORITIBAΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (Γρηγόρης Ατρείδης)
ΤΡΙΤΗ 6/6 02:00: VASCO – FLAMENGO ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή