Ζωή Ράπτη : Μια νίκη για όλους τους Έλληνες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ζωή Ράπτη : Μια νίκη για όλους τους Έλληνες

Άρθρο υφυπουργού υγείας Ζωής Ράπτη:

Η σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και η ενθουσιώδης αποδοχή του έργου και των λύσεων και των προτάσεων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας γέμισε όλες και όλους χαρά. Μας δίνει τη δύναμη για να δώσουμε με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη ένταση τη μάχη των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Οι εκλογείς, με την ψήφο τους στις 21 Ιουνίου, έδειξαν ότι γυρίζουν την πλάτη τους στον λαϊκισμό, την τοξικότητα του πολιτικού κλίματος και τα εξωφρενικά, τριτοκοσμικά πειράματα στα οποία ήθελε να υποβάλλει τη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ με την αρωγή μιας «κυβέρνησης των ηττημένων».

Όπως είπε και ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN αυτό που είναι σημαντικό όσον αφορά τις ελληνικές εκλογές, είναι ότι «ουσιαστικά καταφέραμε να νικήσουμε την λαϊκιστική αντιπολίτευση για δεύτερη συνεχόμενη φορά. … Όχι μόνο αυξήσαμε το ποσοστό μας, τον απόλυτο αριθμό των ψήφων μας, αλλά και η αντιπολίτευση, η λαϊκιστική αντιπολίτευση ουσιαστικά καταστράφηκε σε αυτές τις εκλογές. Έχουμε μια διαφορά 20 μονάδων».

Ωστόσο, μένει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά μας μέχρι να φέρουμε το κράτος στο επίπεδο που αξίζει στον υπέροχο λαό μας. Όπως είπε και ο κ. Μητσοτάκης εκκρεμούν ακόμη πολλά ζητήματα όσον αφορά «’το βαθύ κράτος’ που πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι κάλπη στις 25 Ιουνίου θα είναι άδεια και θα πρέπει να γεμίσει ξανά με ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Οι εκλογές της 21ης Ιουνίου κατεγράφησαν στην Ιστορία αλλά, πλέον, αφού προκηρύχθηκαν άλλες, αφορούν μόνο αυτήν, όχι το ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα αφού το κοντέρ θα ξεκινήσει ξανά από το μηδέν. Και μόνο με ισχυρή αυτοδυναμία, θα εξασφαλιστεί η σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα.

Στη Νέα Δημοκρατία το γνωρίζουμε καλά αυτό και καλούμε τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους να πάνε στις κάλπες, κινητοποιώντας πρώτα τους γνωστούς, συγγενείς και φίλους, που ίσως απείχαν και να επανακυρώσουν την αρχική τους θέση: μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα οδηγήσει την Ελλάδα μας σε ασφαλή ύδατα ανάπτυξης, σταθερότητας, κοινωνικής ειρήνης και βελτιστοποίησης των κρατικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Θέλουμε μια ευρεία νίκη για να επιτευχθεί η αυτοδυναμία και να εμπεδωθεί το κλίμα προόδου και σταθερότητας, που έχει κατορθώσει να καλλιεργήσει στην πατρίδα μας η πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αξιοποιώντας τις τεράστιες δυνάμεις και δυνατότητες του ελληνικού λαού.

Πήγαινε στην κορυφή